Gunsss minimilena sigara bıraktırma içinde kullanılan bir yöntem. Karbonhidrat tatlı isteğini öldürüyor ve canınız bir daha istemiyormuş
Gunsss dolunay01 ne güzel 🙏 bende kilo vermek daha doğrusu tatlıdan uzak durmak istiyorum artık diyetime destekleyici olur mı acaba hangi ilde yaptırdınız
Zinnureyn Bio deyince artık beynim kendi kendine T9 gibi kelimeyi doldurup Biontech şeklinde okuyor 😂 Hergün Biontech mi sinovac mı sorularını okumaktan dolayı olsa gerek 🤭 Bu arada Biorezonans nedir balım? İlk defa duyuyorum gercekten 🙊
Gunsss Zinnureyn vücuda ve beyine verilen rezonans dalgalarıyla bağımlı olduğumuz şeyleri unutturuyorlar. Sigara karbonhidrat tatlı vb. Hatta depresyon içim bile gideler var
dolunay01 Gunsss bence kesinlikle olur ank da çalışırken yaptırmıstım 45 dk da bıttı sigara bende ilk zamanlarda tutamam kendimi diyordum asla olmadı oyle .bır ara bende yaptırmak istiyorum tatlı yeme isteği için
dolunay01 Gunsss tam hatırlamıyorum adını .meşrutiyet caddesinde bir yerdi ama vallahı hatırlayamadım cok gectı üstünden .
ayazasaf Bende tansiyon ve insülin direnci var artı sigara kullanıyorum diye dahiliye doktorum önerdi ancak bir türlü fırsat bulamadım bu ortamda. Çok memnun olanları gördüm. Ortam düzelince yaptırmayı düşünüyorum
Gunsss ayazasaf bende çok araştırdım seanslarına düzenli gidenler güzel sonuçlar almışlar. Doktorunuz özellikle bir yer önerdi mi?
Elaogemnes Gunsss tamamen pskolojik bir durum bana göre😂 sigarayı bırakmak için gittim birdaha canın istemeyecek dediler ama çıktıktan sonra deli gibi istiyordum😩 ben inanmamıştım pek işe yarayacağına zaten doktorumda sen dene yaptır ama inanmazsan başaramazsın demişti öylede oldu çevremde yaptırıp memnun kalan pek yok çoğu tekrar başladı içmeye