Meriem1 Kizlar bebem su cicegioldu 19 aylik sizde durumlar nasildi nezman gecti bisey surdunuzmu elinde ve bacaklarinda var gogsunde var aa hic kasimiyor sukur ! Nezman gecti iz kaliyormu ? Bide birinden bulasmasi yada kendiliginden cikmasi arasinda bir fark varmi? Sanirim bize bulasti !
Ipegim Meriem1 geçmiş olsun ilk kez duydum hala su çiçeği olan var mı ki? Mutlaka aşılıdır bebeğiniz losyon var diye biliyorum doktora sordunuz mu?
Ultraslan40 Meriem1 biz geçirdik 15 aylık felandı sanırım, hiç bir şey kullanmadık, kendiliğinden geçti, şükür iz de kalmadı, kaşıntısı olduğunda kaşımamasını sağlayın, kaşıntı olursa da doktora danışıp krem kullanın. 1 hafta 10 güne geçmişti.
Samfe Meriem1 öncelikle çok çok geçmiş olsun çok kolay ve hafif atlatır insallahhhh 🤲🏻 benim kızım değil ama ben geçirdim 23-22 yaşındaydım o zamanlar yeğenim olmuştu yengem hemşire eğer geçirmediysen bir hafta kuluçka süresi var sonra sende olursun dedi ve oldum😂 hayatımın zor zamanlarından biriydi yaratık gibi gezdim bir haftayı geçin yüzümde iğne batırıcak yer yoktu bikaç yerimde iz kaldı alerjim olduğu için doktor kullandığın ilaca devam et o kaşınmalı da önler dedi gönderdi çok ateşim çıkmadı ama o yaralarla uyumak konuşmak yatmak çık zordu Allahım korusun tekrardan acil şifalar diliyorum 🎈🎈
Ultraslan40 Dmt-01 aşı hastalığı önlemez, sadece hafif atlatmasına sebebiyet verir, tıpkı covid aşısı gibi.
Esmer_16 Benım kızımda 5 yasında cıkardı 2 ay felan oldu cıkaralı vucudunda bellı yerlerde tek tuk oldu 10 gun sürdü sonra kabuk bagladı
Dmt-01 Meriem1 aşılıysa hafif atlatır zaten merak etmeyin yaraları patlatmadıktan sonra iz kalmaz çok geçmiş olsun
Aselbuk kizim 8 aylikken gecirdi aşı olmadigi icin cok zor atlatti .su cicegi 1 haftada geciyo kremleri var onlari suruyoduk o zaman atesi cok oluyodu devamli atesine bak .birine bulasabiliyo baska cocugun varsa yaklastirma derim veya kendiniz gecirmediyseniz dikkat edin kaşımasin krem yoksa saglik ocagina goturup krem isteyin onlar cok iyi geliyo