zeyzey77 Tubs biz 4 Haziran olduk 2 ay aşısı hafif ateş yaptı. 3 tane aşı oldu bir koldan iki bacaktan
Htc18 Tubs 1 hafta önce yaptırdık ateşimiz olmadı ama biraz huzursuzluk yaptı ağrı kesici verdim biraz
Paradiseeeee aleyyy benimde Temmuz sonunda 2 aylık aşı olucak saglık ocağında hemşire dedi ki 3 alı birden olucaksın doktora da söyledim evet dedi sizde 3 aşı mı oldu olduysa nasıl geçti ateş huzursuzluk yaptımı acaba
aleyyy Paradiseeeee evet 3 aşı olduk bir sağ bacak bir sol bacak bir de koldan. Aşı olduktan 1 saat içinde aşırı bir huzursuzluğumuz başladı bir kaç ağlama krizleri oldu uyku düzeni şaştı. Ama biz de ateş falan olmadı 2 saatte bir alarm kurup gece ateşini kontrol ettim 2. Günde daha hafiflemişti daha iyi hissediyordu kendini 3. Güne eski haline döndü
Serra1 Merhaba geçen hafta iki aşıyı dünde verem aşısını olduk.3 aşıyı aynı gün yapmadılar,bizde çok şükür ateş de olmadı umarım sizlerde de olmaz.
Mevakemaleyna Oglumda bisey olmamıştı ama şimdi bende yaptıracağım 2 aylik oldu kizim inşallah olmaz diye umut ediyorum hemen calpolunu aldım ama
Serra1 Tubs Sanırım sağlık ocağıyla alakalı bir durum. Aşı olması gereken bebekleri aynı gün ve saatte toplayıp sırayla yaptılar.
Tubs Kubra4745 ya aynen dün yaptırdım çok sıcak bide bizim buralar yandı çocuk 3 gün banyo yok isilik olduk hep
Ezgiasya Bugun yaptırdık oğlum çok sakindi ama bugün çok huysuz hafif ateşte var 5 saat arayla 2 kez calpol verdim
Sezenturna Bizde ikinci ay asimizi olduk. Hemsire eve gidince carpol verin dedi bende verdim ates olmadi.ama.asilardan dolayi mi carpolden mi uyku yapti kizimda