1anne_1oglus_35 iki_prenses_annesi201 herşeyi karıştıeıyomudunuz ne koyuyorsunuz kusura bakmayın çok sordum ama kafama oturtmaya çalılıyorum
iki_prenses_annesi201 1anne_1oglus_35 genlde cici bebe muz yumrta sarısı, labne yada yoğrt karştrrm.. Yada avakado yumrta labne pekmez fln ekler yedrrdm irmikte nadir aktardım.. Tabi ilk tek tek denedim sıkntı yapmynca böle vermye bşldm belli bi khvltı düzenine başlynca
Sibell777 1anne_1oglus_35 karıştırma şöyle canım mesela önce yumurta sarısı yatırdın diyelim sonra minik minik peynir ama tabi tuzlu olmamalı lor peyniri sonra muz mesela sonra hepsini karıstırıyprsun at içine de çivilenecek ama çok ez çatalla güzelce üstüne minik zeytinyagı damlat sindirimi için ver bak nasıl yiyor
1anne_1oglus_35 Sibell777 lor peyniri hazımeı alıyosnuz kendinşz mi yapıyonuz bşd eşu peynir altı suyu ne oluyor
Sibell777 1anne_1oglus_35 canım son yazdığın kelimeleri anlamadım kimi evde yapıyor ben hazır veriyorum hiçte bir akıntı çıkmadı tabki çok şükür herşeyin illa organiğini inan bulamayız istesekte he sen bulabiliyorsan tabi ver ama ben hazır alıyorum
1anne_1oglus_35 Sibell777 ay nerde keşke bulsak valla 😂 şey dedim canım peynir altı suyu ne oluyor diye hiç denedin mi onu
Sibell777 1anne_1oglus_35 denemedim gerekte duymuyorum öyle şeylere valla inan ki bir anne bebeği için herşeyin en iyisni bilir kimseye bakma sen bebeğini en iyi şekilde zaten büyütürsün benim sadece fikirlerim var işte evet önce 3 gün kuralı var canım
iki_prenses_annesi201 1anne_1oglus_35 evet cnm muzu önceden denedgm içn 2nci gnü muzla vermştm.. Ne dmk cnm 😊😊
iki_prenses_annesi201 1anne_1oglus_35 rca edrm cnm 😊😊 ilk baş yoğrt snra sebzelerden başlamnı tavsiye ederm sebzeleri deneyip direk çorba olrk başlmştm
1anne_1oglus_35 iki_prenses_annesi201 evet sebze önceliğim meyveden başlarsam sebze yemez diye korkuyorum ondan önce sebze
iki_prenses_annesi201 1anne_1oglus_35 her bebekte değşyr bnce cnm ama bnde yoğrt sebze die başlmştm ylnz tek tek denedgnde içlerne çok az zeytnyğı damlt kabız olmsn die