Tgb94 Svcnvebebegi yaa hiç bu şekilde düşünmemiştim olabilir tabi ki binde böyle deneyeyim evet 2 haftada hiç bişey değişmedi bugün bi bardak ayran içtim bakalım gözlemlicem ne olcak
Aygldgnc Tgb94 bende kaç doktor dolaştım banada aynısı söylendi hep gürültülü ve mukuslu kaka alerji tek başına belirtisi değildir dediği gibi kakada kan ve egzama oluyorsa o zaman korkun içiniz rahat etmesi için kaka tahlili verebilirsiniz ama kakada gizli kan varmı ona bakıyorlar
Tgb94 Aygldgnc hmm anladım en iyisi onu yaptırayım bi an önce ben bunları söyleyince de Lerji deüğl diyorlar bakmıyorlar bişeye
Selcan1 Tgb94 bence iyi bi doktor bulup gidin bizde de bu tarzdı kaka da kan yoktu ama kan testin de cıktı
Sfk55 Tgb94 canım benm bebeğim dogdugunden beri mukuslu ve gürültülü kaka yapıyordu baska belrtsi yoktu cocuk doktoru alerji dedi sacma sapan diyetelre soktu sonra cocuk alerji doktoru buldum koca sehir de 1 tane özel klinik götrdüm kadın mukusu dert bile etmedi kı bzm gazmz uyku problemmz de vardı cok kafama taktm sonra diyeti bıraktm test yaptrcktm vazgectim ek gıdaya gectk ve gecti bzde döküntü falan yoktu ama huzrsz uykusuz gazlı bir bebek ti keskin diyetelre girme nacizane tavsiyem
Tgb94 Sfk55 evet alerji doktoru şart benim bebeğimde kulak arkası ve içinde döküntü de var muhakkak alerjisi var kesin de bakalım nasıl bi süreç geçiricsz
Sfk55 Tgb94 birde benm sütüm tazzikli gelirdi hep doktor laktoz enzimi için relectaz vermsti o mukusa birz iyi gelsmti ama gecmedi tabi kac dmla kullandık bir Arada gazı için dediğim gibi ek gıda ile gecti,,
elifhanimm Tgb94 sadece mukuslı kaka belirtisi bir kez de kan vardı minicik zorla görünüyor o da daha da hiç olmado gayet 1 kilo üstü alıyordı bebeğim vucudunda dökümtü de yoktu ama alerjisi vardı :)
Evrim1906 Tgb94 bebeğim mukuslu kaka yaptı 4 5 defa sonra minicik kan vardı acile götürdüm kilo alımı iyi bir sıkıntı yok vucudun da döküntü de yoktu fakat süt alerjisi var dedi doktor mama değişikliği yaptık o arada 1 haftadan fazla aynı şekilde kaka yaptı zaten kakanın düzelmesi 1 ayı buluyor dedi doktor