Asilinannesi35 Doğum yapali 17 gün oldu. 76.500 e doğum yaptım dün kiloma baktım 68 kiloyum. Hamile kalmadan önce 65 dim. Ama bilmiyorum kilo ile alakalı mi çok halsizim. Sizler nasıl kilo verdiniz kaç kilo verdiniz ve ne zaman 😂😂
Freestate Asilinannesi35 52yle gebelik başladı, 61le doğurdum. Kısa sürede 56ya indim ve karantinada 59 oldum, hay kafama
Asl90 Asilinannesi35 69 ile hamile kaldım 86 ile doğuma gittim. 2 hafta içinde tüm kiloları verdim. Hiç bişey yapmadım kendiliğinden gitti. 3 ay sonrada ekstra kilo verdim 63 oldum hala aynı 9 ay oldu doğum yapalı
mrv5556 Asilinannesi35 ben 55 ile hamile kaldım 66 ile doğuma girdim. 10 gun sonra 57 kiloydum tabi emzirirken iştahım açıldı yedim uedüm 60 kilo oldum dikkat ettim 57 ye düştüm son 2 kilo kaldı gitmiyor 😂 oğluşum yaşına girecek veremedim 2 kiloyu
masal_momm 2_prenses_annesi ne alaka hanımefendi doğru düzgün bir soru sormuş size veremediniz dememiş ki hemen bir tersleme durumu ?
Asilinannesi35 2_prenses_annesi bu kıyaslama değil. Ayrıca zaten şöyle bir şey söyledim çok aşırı halsizim dedim. Yani ovunulcek birşey gibi anlatmadım.
Ulku_06 Bence terslememiş. Normal cvp vermiş bayan 🤷♀️🙄 Doğum sonrası kilomda sıkıntı yok da şu da süt yapsın bu da süt yapsın diye aldığım kilo var ben onu veremiyorum. Neredeyse 10kilo vermem gerekiyor.
Hamide55 Kilom aynı olduda sarkan göbek ve çatlaklar çok rahatsız efiyor beni nasıl düzelir bilmiyorum