Yademveannesi Merhabalar 7 buçuk 8 aylık bebeklerinize ne kadar su veriyorsunuz? Kızım çok fazla su içmek istiyor midesini doldurur diye içermek stemiyorum bazen. Tek seferde 100 cc den falan bahsediyorum. Bıraksam daha fazla belki
Balkizlarim Yademveannesi 90 ml icerdi simdi 18 aylik gunde 150 ml bazen 250 mlde oluyor iciyo bence karni toksa ver su yarali icmek istedigi kadar icsin 5 yasindaki kizim 2 lite iciyor gunde suana kadar bir sikinti yok buyuk kizimda ayni sekil de 😄🥰🥰
nursocum Yademveannesi Benim oğlum 16 aylık 300 ml 2-3 kere dolduruluyorum su içmenin nesi zarar bol bol içir havalar çok sıcak
Yademveannesi Med Balkizlarim Deletedmom5284 Ayemta Ya vereyim o zaman istediğinde. Çok içmesi de zararlı mıdır acaba diye kaygılandım
Deletedmom5284 Benimkide çok içmez ama ben sık sık veriyorum gün içinde 130 ml bitiriyor bazen daha çok
Ayemta Yademveannesi tabi karnini suyla doldrmasn yemekde yesn amma icmesnde sakinca yok Herseyin fazlasi zarar zaten
Yademveannesi nursocum ya çok içerse midesini şişirir acıkmaZ falan bi ihtimal diye kaygım 😀 içsin istediği kadar o zaman. Bugün 250 cc içti mesela 7 buçuk aylık. Teşekkürler 🤗
Sinemmmmm Yademveannesi her istediginde veriyorum.ben suyu şu kadar içsin bu kadar icsin diye kisitlamiyorum
busrasilra14 Yademveannesi benimkide resmen bi su canavari 😅 ben ek gidasini yediriyorum veya emziriyorum sonrasında su bardagini veriyorum 😅 ictigi kadR iciyor zaten migde dolu oldugundan 6 ayligiz