Elfuls Kızlar merhaba ben daha 4 günlük anneyim ve normal doğum yaptım. Normal doğumdan kaç gün sonra banyo yapilabiliyor yardımcı olabilir misiniz?
Zuzuuu Elfuls Doktorum hergün duş almamı söylemişti doğumun ertesi gün ilk duşumu almıştım duş aldıktan sonra kurulama yapıp doktorun verdiklerini kullanıyordum iyi kurulamak gerek
afraninannesii Elfuls ben her gün yıkandım. Duştan sonra dikişlerimi kurutma makinesiyle kurutup ilaçlarımı sürüyordum. 5 günde falan ağrım geçmişti. Önemli olan dikişleri kuru tutmak.
Elfuls Yavrukelebekk Bende ılık suyla sampuansiz yılandım ama enfeksiyon kapar dikislerim diye korkuyorum
Yavrukelebekk Elfuls saç kurutma makinesiyle kurutun dikişlerinizi hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle. Yalnız makineyi çok yakın tutmayın
Sedonay Elfuls canım hemen yapabilirsin hatta doktorlar duşu öneriyorlar dikişin varsa dikişinin temizliğine dıkkat et batikon kullan tuvaletten sonra çok önemli
Smyrdmr Elfuls doktorum hastaneden çıkınca duş almamda bir sakınca olmadığını söylemişti eve gelir gelmez duş almıştım. Her gün duş almak hem sana iyi gelir hem de sütün daha iyi gelir☺️
afraninannesii Elfuls baticonu gazlı bez ile tampon hareketlerle sürdüm. Daha sonra üzerine madecessol diye bir krem sürdüm düzenli olarak. Antibiyotik iki gün kullandım. Doktorunuz ne verdiyse onu kullanın tabii ki☺️
Prensesannesi21 Elfuls hastaneden gelir gelmez yaptım bacaklari kapadim yavas yavas dusumu aldim ama ayakta alinmasi gerekiyor ☺️
hunilimomm Elfuls eve Gelir gelmez yıkandım kuruladım güzelce sonra batikon sürdüm doktorun verdiği kremleri uyguladım her gün yıkandım
Sare_neva34 Elfuls bende 15 günlük anneyim hastaneden gelir gelmez yaptım doktoruma sordum sadece dikiş yerini kurutmaya dikkat edin yeter dedi canm 🌹