Gizalin Ek gidaya gececegiz simdiye kadar anne sutu disinda hicbir sey vermedik su dahil. Su yu nasil veriyorsunuz? Kaynatip sogutup mu? E bebekte satilan suyu kullanan var mi
babyackgz Gizalin kaynamış ılıtılmış veriyorum çay kaşığıyla ama alıştırma bardaklarından alıp onunla alıştırıcam
SeverusSnape Gizalin e-bebekte satılan sudan da alıyordum ama onu da kaynatıp ılıtıp veriyordum ben. Erikli, hayat ve e-bebeğin suyundan verdim. Hepsini kaynattım ılıttım. Direkt suluğa koydum ben. Kendi içti istediği kadar. Mamajoo 0+ suluk almıştım.
aysunakin Gizalin ben arıtılmış ya da hazır su alıştırma bardağıyla verdim ek gıdadan sonra az miktarda
Emine_meryem_63 Gizalin ben ilk 2 ay kaynatıp ilimiz musluk suyu verdim sonradinda direk kaşıkla veya çay bardagiyla veriyorum kızım şu an 6 bucuk aylık ve yenile birlikte suyunuda veriyorum
SeverusSnape Omus35 ben hiç kaşıkla vermedim, ilk zamanlar mamajoo sulukla verdim. Sonrasında direkt bardaktan vermeye başladım.😊
Omus35 SeverusSnape ben doğduğundan beri günde bir kaşık verdim hep Dr da su bu bi hiç bir zararı olamaz dedi verdim de ek gıda sonrasında veriyorum pek istemiyor 😶
Acelyaooacelya Gizalin bugun doktora su mevzusunu sordum 9aylık bebegım anne sutu alan bebeklerde gerek yok dedi isterse ıcırın dedi