Efem123 Kizlar mamayı kendi kutusnda saklayablrmiyiz ama bu poşette olan mama poşetinde. Cikrmdim öle kullanıyorum bozulma fln olurmu
Nursemomm_ Efem123 ben bikere öyle almıştım hemen önceki biten kapaklı mama kutuma aktarmıştım. Bence öyle poşette hava alabilir. O zamn bi kuruyo değişik oluyo. Olmadı kapaklı cam kavanoza koyabilirsin.
Cansuukoosee Efem123 ben önceden aldığım kutu mamasına koyuyorum büyük aldıgımz için aynen poşette geliyor bende eski kutuya kouyorum poşette olmasından dah iyidir hava alır tadı bile değişebilir sizde öyle yapmalısınz yada saklama kabı..😌
ikizminikler Efem123 kutularım üstünde hava almaması için tam kapatınız tarzı bişey yazıyor yani demek oluyor ki hava almamalı. Ekmek gibi düşün hava alınca bayatlıyor bence mama da aynı hesap
plakayerli Nursemomm_ peki dolaba koymaya gerek yok değil mi mamaları oda sıcaklığında mutfakta tutuyorum ben havalar sıcak olduğu için endişe ediyorum
Mom62636362 Efem123 1 tane büyük, 2 tane de küçük mama kutusunu atmadım, kaşık mamasını mesela direkt onlara koyuyorum. Veya bazen her zamankinden farklı mama almam gerekiyor, o zaman bebelac alıyorum kutuya aktarıyorum