Emrhn18 Merhaba sevgili anneler 36 günlük olduk aşırı gaz sancimiz yok doktorumuz sab simplex verdi günde 3 defa 7 damla yani toplamda 21 damla cok geldi bana kullanan var mı kac damla kullanmalıyım?
Cemreninannesi11 Emrhn18 cnm bizde 32 günlüğüz günde 3 kere sab simplex 15 damla birde zinco kullanıyoruz günde 3 kere 8 damla şeklinde ama bizim gazımız çok oluyo
Sehertosunn Emrhn18 bizimde cok yok ama günde 4 kere 15 dalma dedi. 23 günlük daha. Doktora soracam bende
Emrhn18 Cemreninannesi11 bizde aşırı yok geceleri oluyor bazen ama her gece duş aldırıyorum ve masaj yapıyorum çıkarıyor gazını acaba sadece gece mi versem
Cemreninannesi11 Emrhn18 inanın bilemedim şimdi yanlış yönlendirmek istemem sizi biz düzenli kullandığımız halde yinede gazı oluyo
Elifarslan Bebegin gazi oldugyunu nasil anliyosunuz peki benim bebegim de bazen uyumuyo surekli emmek istiyo memeyi hirsla tutuyo acaba ondan mi
Emrhn18 Elifarslan bizimki emerken bile kendini sıkıyor emmek istemiyor kaskatı kesiliyor ama gazını çıkardığı an çok rahatlıyor Elifarslan