Meldemmmnnm Merhaba oglum artık eskisi gibi emmiyir gündüz 1 vaya 2 kere emiyor sizin bebekler kac sa bir emiyordu
Papatyaninannesii Meldemmmnnm nasıl okadar az emiyor yani gün boyumu benım sabah 6.5 kalak akşam 9da uyur gün içinde 8 kere felan emer ama az az emer belki sizinki doyuyordur, benım bu aralar meme resdim var zorla az sık emziriyorum
ANNEBALIIII Meldemmmnnm çişli bez dört beş iyi. Bnm bebeğimde beş aylık. Meme reddi çok yaşadık. Çok kısa kısa emer. O yüzden en fazla 2 saatte bir emziririm. Meme reddi olabilir uykuluyken sık sık emzirin. Uykuya dalarken. Uykudan uyanırken🌸🌺
dominantteyze Meldemmmnnm e mama denemedınızm aç kalıyor yani benım bebegmde ağlamaz ama en fazla 3 4 saate beslerım ağlasn aglamasn
incila Yani kilo alımı iyiyse kakası çişi iyiyse doyuyodur belki. Benim bebeğim çok az emer ben sıkça emziririm o yüzden
pembeninkurku Meldemmmnnm tabiki değil hanımefendi ya sık sık emzirin yada mamaya başlayın lütfen günde en az 5 tane çişli bez almalısınız.
Uzymom Meldemmmnnm 1 veya 2 kere mi emiyor 😳 memeyi istemiyor mu yani meme reddi mi var eğer öyleyse başka yöntemler denemelisiniz 2 kez emmeyle 5 aylık beneğiniz aç geziyor demektir
Meldemmmnnm Uzymom ayakta gezersem emiyor belim kopuyor otururken emzirirken etrafa bakınıyor şaştım kaldım
Meldemmmnnm Uzymom simdi dr ye sordum ac kalır korkusuyla dr 5 aylik bebek yeri gelir 3 dk da memeyi boşaltır 6 sa emmeyebilir dedi huzurluysa sorun yok dedi bebekten bebeğe degisiyormis
pembeninkurku Meldemmmnnm sık emzir canım ama İnan bana belki sütünde yetmiyor olabilir meme+mama git yazık yavrucağa 2 öğün beslenme ona asla yetmez
Nilara Meldemmmnnm bende 4 aylik ayakta emziriyorum ac mi kalsin cocuk tutturun memeyi once ayaktayken emsin biraz sonra sandalye cekin oturun ben oyle yapiyorum kilo kaybeder emzirin mutlaka
Uzymom Meldemmmnnm canım doktorlar hep öyle diyo sonra kilo almayıncada aaa mama takviye edelim emmiyosa diyo bende bunu anlamadım bi türlü 🤷🏻♀️