Fatmanaz hatta sağmaktan bazen o kadar usandım, o kadar umutsuzluğa düştüm ki. Bazı günler sağıyordum ve 30 cc bile çıkmıyordu sütüm. Ama gelmemesine rağmen en fazla 3 saat arayla sağdım. Ve sağarken sanki emiyormuş gibi sağdım. 10 dk birini 10 dk birini sonra beş dk ilk sağdığımı 5 dk diğerini. Süt gelmiyordu ama yinede devam ettim. Zamanla arttı sütüm. Moralimi yüksek tutmaya çalıştım. Yeni pozisyonlar denedim. Bi ara yatarak aldı sonra yine bıraktı. Geçtiğimiz bir hafta memeyi görünce ağlamaya başlıyordu. Sonra 4 gün hiç denemedim. Sonra dikkatini dağıtarak şarkılar söyleyerek denedim birden tuttu ☺️ Hala da emiyor. Gerçi hala bi inadı var sağ memeyi almayı reddediyor bende beşik pozisyonunda değil de çanta tutuşu pozisyonunda emziriyorum sağ tarafı. Yani demem o ki asla ama asla pes etme ümitsizliğe kapılma. Reddettiği sen değilsin meme o yüzden kızma üzülme. ☺️ Hiç almazsa da dünyanın sonu değil. Mamalar da zehir değil sonuçta ama gittiği yere kadar sağarak götür, ara ara dene belki tutar memeyi. Bir de beraber bi banyo yapın yeni doğmuş gibi suyun içinde bi ten temasınız olsun uzmanlar emme refleksini tetiklediğini ve işe yaradığını söylüyorlar ☺️