Nicksiz Kızlar takım sipariş etmiştim sadece üstü gelmiş altı gelmemiş arasam altını gönderirler mi yoksa hiç uğraşmayım mı ??
SayMyName Nicksiz bizim başımıza geldi ama sezonu geçmiş bir üründü yani indirim vardı . Aradık malesef gönderemeyiz dediler 🤷🏻♀️
Nicksiz Mom084 kargoyla geri gönder felan derlerse ups burda yok o yüzden gelip alan da olmaz geçen sene de 2 kere sipariş vermiştim iade edemedim elimde patladı
guldem34 Başımıza böyle bi şey gelmedi de eşim kanguru almıştı, bildiğiniz kullanılmış şeyi koymuşlar oraya. Eşim de bakmadan almış gelmiş. Değiştiremedik daha. Eşim bi de diyor alarm vardı 🤦🏻♀️
Nicksiz guldem34 offf gerçekten çok heveslenerek almıştım herşey eksiksiz aynı takımdan oğluma da aldım geldi ama kızıma aldığım gelmedi gerçekten çok üzüldüm
Eslinamina Arayip söyleyin yakın bi şubeden belkide altını almaniza yardımcı olurlar. Bn kndim icin bi ara internetten takim aldim kemeri gelmedi irtibata gectim kemeri sonra gonderdilr yani tekrar ugrasip takimi verip yenisini istemedim direk sade kemer kargolandi kargoyuda onlr karsiladu
Twinsmomee Müşteri hizmetlerini arayın ellerinde varsa gönderirler yoksa iade için kargoyu çağırabiliyorsunuz ups sitesinde var