Kızlar oğlum çok iştahsız bir çocuktur genelde ben yaparım ama o yemez. İşte anne yüreği yine de hergün yapmaktan vazgeçmiyorum. Emiyor ve emdiği için yemekle hiç arası yok sadece istediği şeyleri yiyor. Sabah yumurta yemez oysa ki 10. Aya kadar çok güzel yerdi. Meyveyi çok sever o yüzden sabahları genelde muz kaşar peyniri domates salatalık falan yediriyorum sadece başka birşey bulamıyorum. Pankek krepte yemez.
Akşam bir şekilde çözüyorum hani tavuk balık evde bize pişen yemekler Bulgur pilavı yeri geldiğinde makarna falan idare ediyoruz. Köfte de artık yemiyor et zar zor onu da bıraktı.
Ama gel gelelim öğlen ne yedireceğim çaresiz kalıyorum. 😕 Çorba yapıyorum ve mutlaka yoğurt veriyorum ama yemek istemiyor çorbaları Mesela geçen hafta mercimek yaptım çok güzel severek yemişti ama bugün yediremedim sadece yoğurt yedi. Görüyor ne verdiğimi açmıyor ağzını Kandıramıyorum da artık. Sadece meyve istiyor ya da yoğurt o kadar. Vermiyorum bu sefer içime dert oluyor. Kahvaltı da zaten meyve yiyor. Öğlen de meyve olmaz ki 🤷🏻♀️ Tek karşı gelmediği çorba tavuk suyu Ispanak falan da yaptım onu da yemiyor yok boşuna yapıyorum artık öyle düşünüyorum siz ne veriyorsunuz öğlen. İştahsızgiller anneleri olarak 🤔 1 yaşındayız bu arada ☺️