Zekimurendebizigorecekmi Arzu3535 Bi tık görüntüsü değişiyor ama üzerini hafifi nemli marulla kapatıp streçle sararsanız veya limon dilimleyip bişey olmuyor
Tatlican Mom095 saklama kabina sekil vermeden koyup uzerini duz yapip az sivi yag sürerseniz istediginiz zaman sekil verebilirsiniz ben çig kofte yapinca oşekilde kullaniyorum
antikoalababy Arzu3535 ya annenler gelecekse rahat olun bence gelince birlikte yapıp yersiniz niye önceden yapasınız ki
Tatlican Mom095 bende mercimek koftesinde oyle ama biri gelecek diye yapilacaksa dedigim gibi olabilir
Nrhytymnl Arzu3535 mercimek ve bulgurunu akşamdan pisirip biraktim sabah bi açtım kokmuştu anlık daha iyi oluyor ya
Oyku123 Arzu3535 1 gun onceden yapip buzdolabinda sakliyorum yeni yapilmis gibi oluyor ..disarida 2 saatte kokmaya basliyor
Prensesannesi21 Arzu3535 icinde sogan olduğu icin bir gün önceden yapmam ben dolaba da girse soguyo acikta kalsa da baozulur tadi biraz da olsa değişiyor
Momm12 Ben buzdolap kilitli poşete koyar derin dondurucu ya atıyorum erimesini bekliyorum sonra şekil verip marulla servis yapıyorum birsey olmuyor ama dolapta durursa kuruyabilir