kbra2234 Merhaba arkadaşlar 6 numara sleepy külot bez kullanıyordum ancak artık oğluma küçük gelmeye başladı değiştirmem lazim baktım 7 numara külot bez yok sleepy de sizin kullanıp memnun kaldığınız külot bez markası var mı 7 numara Z🤔
SeverusSnape kbra2234 Prima Aktif Bebek külot bez. Ben külot bez konusunda da Prima’yı tek geçerim. Asla lastik izi yapmıyor, beli yumuşacık. Aktif bebek serisi de ince olduğu için çocuğu rahatsız etmiyor. Taşma, sızdırma problemi hiç olmuyor.👍🏻
Mom090 kbra2234 var var kendi sayfasındada var trendyoldada ben hangisi daha uygunsa ordan sipariş veriyorum bakıp
SeverusSnape kbra2234 inşallah sizde memnun kalırsınız. Ben Prima’nın tüm bezlerini kullandım kızımda. Doğduğunda Premium Care, sonra Pure serisi. 1 yaşını geçtikten sonra Premcare külot bez alıyordum ama bir seferlik Aktif bebek denedim ve çok memnun kaldım. Parasını da hakediyor kesinlikle.😊
kbra2234 Deletedmom5284 bende bı ara cırtlı bezini kullandım memnundum aslında da külot bezin lastik kısmı aklımı karistirdi deneyeyim onu da teşekkürler 😌
kbra2234 SeverusSnape biraz daha küçükken külot bezini almıştım aktif bebenin ama hep taşırma yaptı sonrasında külot beze tamamen gecince anladım ki bı numara büyük kullaniliyor yani o zamanlar küçük geldiği için taşırma oldu sanırım 😄 deneyelim bakalım gelsin de