kbra_ayc1 1,5 aylık kızıma doktor üfürüm tanısı koydu. Erken doğumlarda olabilir dedi bu durumu yaşayan var mı acaba. Bebeğim 36 haftalıktan dünyaya geldi
Deletedmom27337 kbra_ayc1 39+2 olarak doğdu kızım bizde de dürüm tanısı kondu. Çocuk kardiyolojiye gittik çok küçük kapanır 90 günlükken gelin dedi. Pazartesi randevumuz var bakalım ne oldu
Laden kbra_ayc1 benim kızımda da vardı zamanında doğmasına rağmen. Her bebek kalbinde delikle doğarmış ama üç gün içinde kapanırmış çoğu. Kapanmayanda üfürüm oluyor. 18 aylıktı kızım kapandığında. Çok geçmiş olsun🙏🏻
Bebek2020_ kbra_ayc1 bebeğim karnımda 20 haftalıkken üfürüm görüldü. 41. Haftada doğdu. 1 aylıkken kardiyoloji doktoru baktığımda çok az kalmış 1 yaşına girince getirin demişti. 25 inde yaşına girecek. 29 unda randevumuz var bakalım ne diyecek
Mircet kbra_ayc1 benim kızımda da vardı haftasında doğdu 6. Aya gelmeden kapandı bile geçmiş olsun inşallah kapanır
kbra_ayc1 Kalbinden akciğerine giden damarın birinde de darlık farketti bakalım herşey Allahtan geliyor. Duanızı eksik etmeyin sevgili anneler☺️💐
Kubra5657 kbra_ayc1 benim görümcemin bebeğinde vardı şuan 15 yaşında zamanla düzeldi Allahın izniyle korkma iyi olscak inşallah
Kubra5657 kbra_ayc1 Canım 3 yaşında yanlıs olmasın ama 3 yaşından sonra gittiğimizde düzelmiş daha iyi durumda demişti ama hiç bi sorun yaşamadı bir çok arkadasımın bebeğindede duydum hiç sorun olmamıs inşallah sizinde olmaz gönlünüzü ferah tutun Allah acil şifalar versin inşallah hemen düzelsin inşallah 🤲🏻
kitapkurdubebeninanasi kbra_ayc1 benim bebeğim erken doğmadı ama doktorumuz kalbinde hafif bi üfürüm var dediler 1 yaşına kadar olabiliyor çoğu bebekte dediler
Sesamia kbra_ayc1 35 +1 de doğdu. 8 ayda komlle kapandı. Çok güçlüler onlar ,en kısa sürede kapanır inşallah
Evrim1906 kbra_ayc1 benim bebeğim de 36 haftalık doğdu şimdi 8 aylık malesef hala devam ediyor pazartesi günü konttolümüz vardı doktor devam ettiğini ve çocuk kardiyolojinin görmesi gerektiğini söyledi sürekli takipte olduğumuz hastaneden randevu almaya çalışıyorum.
kbra_ayc1 Evrim1906 bizi normal çocuk doktoru farkeder farketmez çocuk kardiyoloji uzmanına yönlendirdi gittik. Sende geç olmadan git canım. Rabbim bebeklerimizi korusun
elmalikurabiye kbra_ayc1 yok ya tam zamaninda tosuncuk dogan kizimda da vardi. Yegenimde zamaninda dogdu onda da vardi. Ufurum ilk 4 ay normal olarak bakiliyor her bebekte. Sonrasinda kapanmazsa Allah korusun ona gore bir tedavi izlemek gerekiyor. İcinizi ferah tutun
kbra_ayc1 elmalikurabiye herhangi bir ilaç yada cerrahi müdahale yapıldı mı peki yoksa kendiliğinden mi geçti
Tuba01 kbra_ayc1 bu aralar bebeginde soguk alginligi yada grip nezle gecirdimi benim oglumdada gripten dolayi ufurum olmus demisti doktor antibiyotiklerini kullandik gecti sukur canm gecmis olsun
Bebek2020_ kbra_ayc1 canım postu ilk açtığında yazmıştım sana. Bugünde üfürüm için kardiyolojide kontrolümüz vardır. Kapanmışş 🥳🥳 Hamileyken dört delik olduğunu söylemişlerdi. Kızım bir aylıkken bir tane olduğunu söylemişlerdi. Bugün de kapandığını söylediler. Sende hiç endişelenme canım. Zamanla kapanıyor. Benim iki kuzenimde de doğduklarında üfürüm vardı onlarında kapandı. Geçmiş olsun 🌸