Begnovil Kizlar bebegim 1 aylik oldu dünden beri surekli yatırdığmda yattagi yeri islatiyor böyle çürümüş süt gibi degil sadece islaklik oluyor internette susuz kalmis olabilir falan yaziyodu bilgisi olan var mı?
Mom9870 Begnovil Onunla alakası olacağını sanmıyorum daha 1 aylık kusmalar normal aslında. Emziriyorsanız biraz dik başının altına da ince bir yastık koyun yada yan yatırın. Bu kusmalar zamanla azalacak zaten. Ama ani bir şeye karşı da önlem almak lazım.
Kelebegimmmm Begnovil sadece su gibiyse üşütmeden oluyr peynirimsi ise doyup fazlasını çıkarıyr sizn ki üşütme gibi
2719 Begnovil reflüdür o zaman normal bebeklerde zamanla azalıp bitiyor kilo kaybederse o zaman dikkat etmek gerekir ben reflü yatağı almıştım kusarda görmem diye
Begnovil 2719 ben normalde de reflu yatagi kullanıyorum zaten insallah bisi olmaz dun saglik ocaginda kilosu gayet iyidi
Dolunayto Begnovil ilk aylar çok normal sürekli kusatdı oğlum da ama fışkırır tarzda olursa tehlikeli yoksa diğer türlü fazla emdiğini akıtıyor dışarı korkmayın