Teemo07 Onurunannesii biz 3. Ayda yaptırmayı düşünüyoruz. Doktorumuz 6. Aydan sonra öneririm ama herhangi bir sıkıntı görünmüyor şimdi yaptırılması için dedi. Su an 2 bucuk aylık bebegim.
Alya34 Onurunannesii Bence hemencecik yaptır benim oğlum şuan 2 yaşında çok zor olcak keşke eşimi dinlemeyip küçükken yaptirsaymism
prensannesi55_ Onurunannesii 3 aylıkken yaptırdık 5 günde tamamen iyileşti iyi ki yaptırmışım diyorum
Dgndrmz Onurunannesii ne kadar erken o kadar iyi canım. Bize doktor 2 aylıkken yaptırın demişti 6 bucuk aylıkken yaptırdık şimdi 2 yasında iyiki yaptırmısım. Hareketlenmeden dönmeden emeklemeden hani farkında olmadan yaptırmak en güzeli
Egemahir 4 aylıkken yaptırdım ama keşke daha erken yaptırsaydım ne kadar erken yapılırsa o kadar çabuk iğleşiyor 😊
18012020--- Bence yaptırın en kısa zamanda.. 15 aylıkken yaptırdık. Çok zorlandık. Korona yüzünden beklemiştik.. Keşke beklemeden yaptırsaydım diyorum şimdi
Mertin_annesi Bebeğim 4 aylık 3 gün önce yaptrdık dikişli yöntemi çok zorlu geçti çok ağladı her çişde şimdi daha ii ama yine mızmız pişman oldum daha erken yaptrdaydım die çünkü ayakları hareketli dönmeye falan çalışıo hep kollamak gereki hemen yaptrı şimdi hareketi azdır
Baharbek Onurunannesii ben 3. Ayda yaptırdım 2 günde tamamen iyileştik çok şükür küçükken yaptırmak daha güzel 🙂 zaten gidip muayene oluyorsunuz yapıp yapamayacaklarını söylüyorlar
Silacim45 Bizde 3 aylık olduk 2 temmuzda randevumuz var doktorda.bakıp bize gün vericek,sünnetten önce tahlil falan oluyorlarmı acaba kan falan alınıyormu
Omero21 Onurunannesii hiç beklemeyin derim gazı bitse atak atağı bitse diş dişi bitse aşı derken 9 ay oldu yaptıramadık ve şuan pipisini tutup oynuyo yani gün gittikçe zorlaşıyor
Karali valla biz bugün yaptırdık oğlum 8 aylik çok zor oldu keşke küçükken yaptirsaymisim 3 aya kadar yaptırılmali bence, daha büyüğü çocuk ağlıyor biliyor herseyin farkında oluyor korkuyor