asyakusunannesii Ceylif bende şuan gidiyorum aşı olmak için ablam hastanede çalışıyor emziren doktorlar falan hep olmuş. Sağlık ocağındaki doktorumuzda önerdi
Buse60 Ceylif bende duruyum burda kafam karıştı herkes bişey söluyor emzirenler için kanıtlamış bişey yok falan diye her kafadan bi ses çıkıyor
Ayza-Lina Bende olmayı düşünüyorum çocuk doktorumuza soracağım. Olanlar varsa cidden bilgi verebilir mi 😊🤔
Rytrz Ceylif Aşıyı vurdurdum doktor kontrol İçin 15-20 dk bekle dedi ben arabada bebek emzirdim. İlaç gibi değil. Sakıncası olmadığını hatta faydası olduğunu söylüyorlar zaten
asyakusunannesii Ceylif bilemiyorum bebeğe de antikor oluyormuş ben aşımı oldum etrafımdaki çoğu emziren de oldu
Mervo15 Dün oldum biontech. Bebeğim 4 aylık. Aşıdan yarım saat sonra da emzirdim, çok şükür bi sıkıntı olmadı. 2.dozu bekliyorum ✌🏼
Ceylif Mervo15 sadece parol içebiliyoruz ya bunun nasıl yan etkisi olmuyormuş Bilgi verdiler mi acaba ☺️
Flamingom Ceylif gecen pazar biontech oldum. 2-3 gün kolum agrıdı. Halsizlik uyku hali oldu bugun cok iyiyim. 22 aylık kızım var emziryorum
2719 Ceylif emzirmiyorum aöa oldum aşıyı sütümü sağıp verdim kaşıkla çocukta antikorlar oluşuyormuş onu da koruyor