mugestn Merhabalar, bebegim 3 aylik ve ne tarz oyuncaklar alabilirim fikir almak istedim. hisirtili kitaplar varmis.Bunun disinda siz neler aldiniz?
Nslacar mugestn oyun halısı almıştık iki gündür ona yatırıyorum üstünde asılı oyuncaklara cok heyecanlanıyor kendi kendine güzel vakit geçiriyor.kahkahalar atıyor🤗🤗
Gulzar mugestn 3 aylık bebek ne anlar kitaptan daha çok 8-9 ayında kitap ala bilirsiniz, 3 aylık bebeğe ses çıkaran rengli oyuncaklar almak en doğrusu
Makbuss mugestn donenceli oyuncagi ve cingiraklilar dikkatini cekiyor simdilik benim kizimda birde muzikli tabi❤️😍
iremturan E bebekten bondigo marka çan sesli oyuncak aldım 40 tlydi bebek arabasına felan asilabiliyor dikkatini çekiyor baya hisirtili kitaplarda güzel
mugestn Nslacar evet oyun halim var ve artik dikkatini cekmeye basladigi icin yeni bir oyuncak almaya heveslendirdi beni❤️
mugestn Gulzar bu bildigimiz bi kitap degil.elledikce hışırtı cikariyor ve renkler var uzerinde.yazi vs yazmiyor. 3-5 aylik bebekler icin.motor becerisini gelistirmeye bir adim diyelim..
Nslacar Minnakelifim03 e bebekten aldık hamileydim 120 tlidi o zaman kampanya var diye almıştık suanda sanrm 200 lira ama gayet iyi cok rahatladım iki gündür kendi kendine vakit geçirirken işlerimi hallediyorum
fatmanurkantar mugestn çok faydalı ben iki Aydan beri eline veriyorum hem çok hafif hemde tutmayı kızım onunla öğrendi şimdi bilinçli tutmalar yapıyor 3 ay 12 günlüğüz eliyle istediği şeyi iki haftadır kavrıyor
Emelika Benim oğlum 3 aylık🌸 dönencesine bayılıyo❤️ heyecanlanıyor, sevinç çığlıkları atıyor. Bana da biraz dinlenmece oluyo ☺️ Sesli oyuncakları da pür dikkat izliyo ve inceliyo ama henüz tutamıyor ☺️
mugestn Zeyzey1 tiny love aktivite kitabi olarak var. Hışırtılı aktivite bebek kitabi yazinca da cikiyor