Strongmommm Kızlar bugün için Biontech aşı randevusu aldım. 5 aylık bebeğim. Baştan beri mama+ meme devam ediyoruz. Az da olsa emiyor gün içinde beni. Aşı olan anneler ne gibi yan etkiler yaşadınız?
asz Strongmommm ben sabah oldum.emziriyorum bende+ek gıda(16 aylık)henüz bi etki yapmadı canım.post üstte kalsın.biontech oldum bu arada bende
Gokcemsii Strongmommm dün oldum. Sadece kolda biraz ağrı oluyor ama öyle aman aman bişey değil. Emzirme için de hemen emzirebilirsin dediler. Şimdilik bi sorun yaşamıyorum 🤗
kbra2234 Strongmommm bende emziriyorum sinovac olmak istiyorum eşime emzirenler olamaz demiş hemşire kararsızım
Papatyaannesi_0112 Kızım 6 aylık bende emziriyorum. Biontech oldum hemen emzirdim Bi sıkıntı yok şükür b
Ruzgarsmummy Ruzgargulu aşıdan kaynaklı olmayabileceğini de düşündünüz mü belki sizin veya ek gıda alıyosa onun yedişi bişiden veya sıcaktan da olabilir
Tugbakivanc Strongmommm benim bebeğim 7,5 aylıkken oldum bende de onda da herhangi bir değişiklik olmadı. Kolum bile aklıma gelince hafif acıyordu.
Dmlbrls Ben de dün akşam biontech oldum ağrım olmadı şuana kadar bir yan etki de olmadı çok şükür oğlum 1 aylık
Tugceynr Strongmommm 3.5 aylık kızım 5 gün önce oldum bende biontech sadece beni emiyo doktoruma da danıştm olabilirsin dedi çok şükür bu güne kadar kızımda birşey olmadı bende ilk gün kol ağrısı oldu o kadar