Karali merhabalar bugün sünnet oldu bebeğim ama çok korktu dört saat geçti halen ağlıyor, ağrı kesici de verdikolanlar nasil geçirdi, birde sünnet kilodudur bezidir önerebileceğiniz bir şey var mi
leynanin_pembemantosuu Karali bizde 8 aylık ken yaptırdık evet sünnet sonrası uyuşma geçince birkaç saat ağlıyorlar mızmız oluyorlar işedikçe canları yanıyor çünkü ama 1 gün sonra hiçbirşeyleri kalmıyor ağlamıyorlar biz sünnet kilodu aldık doktor kullandırmadı çok zahmetli dedi gerek yok drdi bezinin içine karton bardak kesip koydu bize gösterdi böyle yapın dedi o şekilde yaptık çok rahat geçti
Karali leynanin_pembemantosuu birde ameliyat ederken çok ağladı korktu galiba başındaki kalabalıktan hala iç çekerek ağlıyor
leynanin_pembemantosuu Karali biz lokal anesteziyle yptırdık evde rahatça oğlumu uyuttum bıraktım yere başına kuran açtım daha rahat uyusun diye sünnet bitti dikişler atıldı pipisde kireç vardı temizlendi pansuman yapıldı öyle uyandı bebeğim çok kolay oldu
Karali Mugestekin biz koronadan dolayı yaptiramadik biraz rahatlama olunca yaptıralım dedik, hareketlenince zor oluyormus
Karali sonuçta 8 aylık bebek hareketli oluyor siz nasıl tuttunuz yere bıraktınız mı bacaklarını çok oynatıyor yere inmek istiyor oyalayamiyoruz herseye ağlıyor, çok zor bir süreç