Ederse Merhaba hanımlar bebeğim 1 ay 4 günlük oldı be kafasında ve kulakların olmaya başladı ve Bugün de böyle oldu normal mi https://resimyukle.link/i/lcOeX
Belinaysmom Ederse ayy kuzum kıyamam isilige benziyor sıcaktan olur ama alerji de olabilir hemen Bi sağlık ocağına falan gidin
Mry_21 Ederse benim kızımda da oldu isiliktir herhün dus yaptırıp kremleyip pudraladım ıkı gunde sondu sıcak tutmaya bak bebeğini canım odayı flan
sevdeninasafkosu Ederse emziriyorsanız yediğiniz bir şey alerji yapmış olabilir mama alıyorsa süt alerjisi olabilir mutlaka doktora gidin alerji çok tehlikeli acile gidin alerji testi isterler arkadaşımda da böyle oldu alerji çıktı geciktirmeyin nefes yolu tikanabikir
Turunculu Bence dr ya dermatit der ya da mantara benziyor der. Bizde oldu ama popoda oldu. Dr alt bezini kremini VS değiştir kuru tut dedi. Ben olsam deterjan yumjsatıcı VS değiştirirdim. Ayrıca nemli terli tutmayın bebeği. Kuru olsun sürekli cildi.
Srnsrnsrn Ederse ah kuzucuğum içim sızladı her gün yıka canım benim sıcaktanda olmuş olabilir sadece zıbın giydir. Ama doktoruna da danış mutlaka alerji de olabilir . Bizimkinde bunun daha silikleri olmuştu doktor isilik dedi
Egehaninannesi Ederse doktora danış kuzum . Yavrumun yüzünde olmuştu böyle atopik dermatit teşhisi konmuştu
Mom05273 Canım her gün yıka kalın giydirme havalandr isiliğe benziyor ama biraz fazla geldi bana isilik bu kadr oluyormu bilemedm benmde oldu ama daha hafifti buna göre
Nurgrvn Ederse eskilerin deyimi ile kilo aldığı için oluyor diyorlsr. Ama sen yediklerine kesinlikle dikkat et süt alerjisi de olabilir
DurikoMom Ederse isilik gibi değil canım bu isilik olsa kıyafetin geldiği yerler terliyo vs o yüzden oluyo dersin ama bu komple vücudunun her yerinde var alerji olabilir bi doktora götürüp test iste ihmal etme canım 🌺 geçmiş olsun 🌺