Aryaaydin90 Kizlar sezeryan olupta dikis yerinin ustu 1 parmak yukarda şislik olusan var mi,karin altinda
Esvedes Aryaaydin90 ilk zamanlar dikişlerin kenar kisimlarinda altta şişlikler olabiliyor. Zamanla düzeliyor merak etmeyin.
Kahveliseker Aryaaydin90 benim oldu baya buyuk ici sert uc tane sislikti dikise yakin değildi ust kismindaydi. Doktora gosterdim yag hucrelerinin birikmesi dedi kiloluyum cunku. eger dikislerden sizma olursa hemen gel cekip temizlicez dedi ama sizmadi kendi kendine dağıldı. Bence ihmal etmeden bir gösterin.
Minikkus- Aryaaydin90 benim yumurta büyüklüğünde oldu sol tarafta doktorum el yapımı ilaç yazdı eczanede yaptırdık su gibi bise pamuğa döküp koydum kurudukca tekrarladim 2gunde indi
Yica Esvedes bende birşey sorabilir miyim. Bende sezeryan oldum karnımın içi acıyor resmen. Dikişlerim değil de üstü ve içi. Bu arada 24 gün oldu
Kahveliseker Aryaaydin90 hayir ilac vermediler kendi kendine dagildi dedigim gibi sizma olursa cekip temizleyecegiz dedi sizmadi dagildi.
Irem-kuzey Benimde olmuştu bir kenarda sadece sanki icerde yumurta var gibi bir sislik vardı cok korkmuştum doktorum normal olduğunu söyledi üşütmeden dolayı da olabilir korkulacak birsey yok demişti