karprensesiannesi Merhaba arkadaşlar 29 günlük kızımın gözleri halen sarı ilk götürdüğüm doktor uzamış sarılık dedi anne sütü yapıyormuş başına gelen var mı neler yaptınız? Benim yediklerim içtiklerimden mi oluyor acaba?
Missyloves karprensesiannesi sütten olduğunu biliyorum da yenilenlerle alakalı olduğu konusunda emin değilim mama verip de sarılığı geçen çok duydum ama mutlaka altında yatan sebep vardir Ultrason kan ve idrara bakildi filan benimki de uzayan sarilikti sonrasında sütte eritmeli hap verdik öyle geçti tabi ultrason sonuçların filan hep temiz çıktı anne sütüyle de alakalı değildi sebepsizce oluyormuş kan uyuşmazlığımizda yoktu ama bir ay iki günde bir hep hastanedeydik iki kere de fototerapi gördük
MesNes karprensesiannesi bol bol emzirmeye devam bizim 3 ayda ancak geçti ten rengi falan o zaman oturdu
Limonlusu karprensesiannesi karaciğeri 3.aydan sonra olgunlaşa ak ve sarılığı geçecek. Bol bol emzirin vücuttaki fazla bilüribin kaka ile atılır. Kolu bacağı güneş görsün 😊 kafanıza takmayın uzamış sarılığı olan bebeklerin okul başarısı yüksek oluyormuş 😊