Deletedmom27337 3122 benekten bebeğe değişiyor. Ne zaman doyarsa zaten kafasını çevirmeye başlar diliyle iter. Bnmki 2 aylıkken doyunca dediklermi yapıyordu.
Aysu-temiz 3122 bir kere gece 75 cc gündüz de bir kere 75 cc diğer saatler iki saatte bir emziriyorim bazen gündüzleri iki kere verdiğim de oluyor
Mys01-01 3122 degısıyor cnm ben sütüm 20/30 cc ama her emzirmede çıkmıyor maalesef üstüne bazen 80 bazen 90 içiyor ama sütüm yoksa 120 buluyor
Badehandeyldz Aysu-temiz benimkinde bir aylık meme ile fazlasıyla kilo alıyor ancak uyumuyor hep aranıyor 24 saat emmek istiyor bugun mama başladım 2 saat kadar emzirmedim 90 ml içti siz mama verdikten kaç saat sonra emziriyorsunuz?
Mys01-01 Badehandeyldz 90 ml rahat 2,5 3 saat 1 aylık bebege tokluk hıssı verır cnm hayta bazen cok derın uyur ondan sonra emzırme yapabılırsın
Aysu-temiz Badehandeyldz masalh bir aylık 90 cc çok değil mi emmek istiyorsa sürekli doymuyordur çünkü 90 cc mamayı bir kerede içiyorsa tek memenizden 90 cc süt çıkıyor mu bakmanız lazım sağıp .kac kilo bebeğiniz
Aysu-temiz Badehandeyldz iki saat sonra emziriyorum öyle dakikalarca emmiyor bebeğim 10 dakka anca emiyor kesk’e emse yarım saat falan mamayı zaten öğlende bir kere veriyorum bazen bide akşam veriyorum gece de bir kere diğer saatler emziriyorim
Badehandeyldz Mys01-01 benim bebeğim hiç uyumuyor derin zaten uyumaz anca ayağımda sürekli sallarsam gözleri kapanıyor
Sivil4306 Ben günde 1 kere veriyorum reflu rahatsızlığı var kilo kaybı yaşamamak adına gün içinde çok kusmussa 120 ml yapıyorum az kustuysa 60 ml
Aysu-temiz Sivil4306 reflü rahatsızlığı çok zor bebelerde allah yardımcınız olsun 1 yaşından sonra ablamın bebeğinin geçmişti reflüsu
Sivil4306 Aysu-temiz amin çok teşekkürler yatak aldım ama sadece yutmasini önlüyor bazen burnundan bile geliyor yavrumun kıyamıyorum hic😞 inşallah yakın zamanda kurtuluruz 🙏
Badehandeyldz Aysu-temiz bende öyle yaptım 2 saat emzirmedim ama emzirince kustu fazla mı vermişim mamayı anlamadım
Aysu-temiz Sivil4306 evet çok zor çok dikkat edin ablamın bebeği bogulmustu hastaneye zor yetiştirdi kustugunu görmemiş .bir yaşından sonra geçiyor insalh sizinki de kısa zaman da geçer reflü dogustan mi oluyor acaba bebekler de
Kubra4745 Badehandeyldz benim bebeğim de dün hem emzirdim doymamış gibi hissettim 90cc verdim çok kötü kusmaya başladı nedendir acaba
PrincessDuru Badehandeyldz 1 aylık bebeğe 90 cc çok veriyosunuz. Daha az verin daha sık emzirin. Emzirdikçe sütünüzde artar.
Kubra4745 3122 sizin bebeğiniz de sürekli çökelek çıkarıyor mu bizde 2 aylık olduk arada 90 cc veriyorum
Gizemhzl Kubra4745 4,5 aylık bebek 3 saatte 90 cc içiyor bazen bırakıyor kasıkla devam etrieitorum omda bile az az peynirli kusuyor. Cok beslemişsiniz muhtemeln omaylarda doymayo bilemez içerler ama sindirememiş belli ki