Muallime1 Kızlar zeytini nasıl veriyorsunuz 10 aylık bebeğim özel mi alıyoruz yoksa suda mı bekletiyorsunuz ben suda beklettim ama yine de tuz kalıyor illaki bilemedim 🤷🏻♀️
Yarim_Kilo_Kiyma Muallime1 Dün ilk defa verdim. Suda bekletip kabuğunu soyduk eşim küçük küçük ysptı ve bisküvisine ekledim. Ayrı versem yer mi bilmiyorum
annesinin_kizi Muallime1 canım akşamdan beklet sabah yiyebilir Kabuklarını da soy küçük parçalara ayır Eğer ilk zamanlar kakasından direk çıkarsa şaşırma benim kızımda çıkmıştı
Muallime1 Yarim_Kilo_Kiyma Ben ayrı vermek istiyorum ya hani tek tek alsın diye tadını her şeyin kal gün beklettiniz peki
Yarim_Kilo_Kiyma Muallime1 Ben geceden unuttum suya basmayı. 2 saat beklettim. 8.5 aylığız buarada. Bugünde ayrı denerim
ArdenPeri Merhabalar ben tuzsuz zeytin aldım dün. İlk defa vericem. Çekirdeklerini çıkarıp Zeytin ezmesi yapıp pankeke sürüp vermeyi düşünüyorum ilk önce. Umarım sever 😬
Muallime1 annesinin_kizi Ahaha sağ olun bilgi için söylemeniz iyi oldu bir an şok olurdum öyle vereyim o zaman
annesinin_kizi Muallime1 ben hiç bilmiyordum kabuğunun soyulacağını Öyle küçük küçğk kestim verdim Sonra kakasında görünce korkmuştum neden böyle oldu diye 😂 Sonra aklıma geldi soydum Bir iki sefer daha çıktı daha olmadı
Miniknur Bende görüyorum herkes zeytin yediriyor doktorumuza sordum bir yaştan önce Listeye koymuyorum dedi
Muallime1 Miniknur Yaa ben 9.ayda verdim az az bence alerjisi yoksa verilir ya zaten verdiğim minicik parça öyle dolu dolu yedirmedim tadına baktı o kadar
BabyGroot Muallime1 ben organik az tuzlu zeytin alıyorum ama yine de tuz oluyor hiç tuzsuz zeytin olmaz zaten. Maksimum kaç tane yiyebilir ki ondaki tuzdan bişey olmaz diye düşünüyorum su da bekletip verin 😊