Imren3232 Serrax merhaba bizde cuma günü yaptiricaz herhangi bi huzursuzluk yada başka bi yan etki.yaptimi acaba
Serrax Elisa77ebru kendi özeldeki doktorumuza götürdük onun kendi hemşiresi yaptı hastanenin yanındaki eczaneden de hemen aldı eşim kontrol sırasında. Her eczanede olur byük ihtimal
asilkaran27_ mel2021 evet eczaneye gidin aşı kağıdı vermişlerdi aşıların yazdığı gösterin hemen veriyorlar bende dün yaptırdım hemen sağlık ocagina zaten ağızdan veriliyor hemen yapıyorlar fiyatta 360 tl
Muhasebeciana mel2021 hastanede yaptircaksaniz asiyi sizin almaniza gerek yok hastaneden temin ediyorlar hadtanede ucretini ödüyorsunuz biz o sekilde yapmistik
atopiklininannesi Elisa77ebru evet eczaneden alıp sağlık ocağı ya da hastanede yaptırıyorsunuz zaten ağızdan veriliyor
Fatmagunaay Dün yaptırdım eczaneden satın aldık 360 küsür fiyattı sanırım tam hatırlamıyorum. Aldıktan sonra sağlık ocağına gittik hemsire yaptı. Ağızdan verilen bir aşı zaten
Serrax Imren3232 yok hayır bir sıkıntımız olmadı ama sadece hemşire hemen emzirmeyin dedi ilacı kusma ihtimali olmasın diye. Uykusu gelmişti sakinleştirmek biraz zor oldu arabada uyuyakaldı kollarımda. Onun dışında ateş huzursuzluk olmadı çok şükür
htceee98 Elisa77ebru eczaneden kendiniz alıyorsunuz biz ilkini 300 TL’ye 2.sini 367 TL’ye aldık.Saglik ocağı veya hastanede yaptırabilirsiniz