yaramaz_bocegim Oğlum 6 aylık olacak son zamanlarda çisinde azalma farkediyordum ama bu sabah şok içindeyim. Dün gece 8 gibi bez taktım sabah 6ya kadar hiç çiş yapmamış bezi bomboş aldım. Gece 2 kez kalkmıştı emmeye. Doktora götüreceğim ama size de danışmak istedim neden olur çok endişe ediyorum şu an 😟
[silindi] yaramaz_bocegim bilmiyorum bende merak ettim benim de 3 aylık oğlum geçen hafta sünnet oldu eskisine göre çok çok az yapıyor
Melisbugi yaramaz_bocegim canım geceleri genellikle az miktarda yaparlar diye okumuştum kızım hep öyle 8 gibi bağlarım sabah açarım ya az yapar ya hiç sonraki taktığım bezi çiş dolar uyanınca için rahat etmiyor sa yinede götür istersen
Venes yaramaz_bocegim 24 saat içinde en az 5 bez değişimi yapılması gerekirmiş. Beslenmedigi zaman, karnı açsa çiş yapmıyorlar. Sürekli emzirin durum devam ederse dr a götürün
Umay123 yaramaz_bocegim genelde çocuklar duymadıklarında çiş yapmazlar ama siz gün içinde de takip edin
Gktgs Benim oğlum da gece çiş yapmıyor bıkac gundur bu sabah hele bombostu bezi ablam cocuk doktoru mesaj attım az once normal mı diye umarım normaldir cunku kupkuruydu bezi
Umay123 Nrmrvbzzz doymadıklarında yazacaktım yanlış olmuş. Ama genelde belli bir Aydan sonra çocuklar gece çiş ve tuvalet yapmazmış o da olabilir
Bfiliz yaramaz_bocegim aynısını bebegım bır kac aylıkken bızde yasadık doktoru arayıp sordum gıdıp tahlıl yaptırmamı soyledı. Cok sukur bısey cıkmamıstı ama çiş kakadan daha onemlıymıs kakayı 10 gune kadar yapmayabılır ama çişi takıp etmek gerekıyormus canım sızde bı ıdrar tahlılı verırsenız ıcınız rahatlar bızım gıbı🥰
Busramaden yaramaz_bocegim bebekler uyurken cogunlukla bezını temız tutarlar uyandıklarından cıslerını yaparlar hatta cogunlukla kakalarını bıle uyanıp yaparlar gunduz bez sayısı ıyıse gecenın kı gayet normal dert etmeyın ama ıcınız rahat edıcekse gıdın dr
Mlkmhrrm yaramaz_bocegim sabah uyandıktan sonra yarım saat içinde bezini dolduruyor mu oğlum da geceleri çiş yapmıyor sabaha temiz bezle uyanıyoruz bazen
mirayyy20-20 yaramaz_bocegim bir ara bizim de oyledi sabah aciyordum kupkuru doktora goturmedim suyu daha fazla verdim
SeraAslan yaramaz_bocegim bebeğiniz susuz kalıyor olabilir, artık havalar ısındı , bu konuda çok katı değilseniz su vermiyorsanız su verin.Benim bebeğimde 5 aylık cok terliyordu baktım susuz kalıyor su verdim, doktoruna sordum verilebilir dedi.