Cansuukoosee Anneler 2 li set almıştım 120 ve 250cc uçları farklı oluyor bebeğim 3 ayı dün bitirdi kaç no almam grekiyor dr 2 no yeterli olur ona dedi ama nette 3 yazıyor :(
iyilik80 Cansuukoosee benimki 8 aylik oldu halen 1 numarayi kullaniuorum. 3 numara aldim ams kullanmadim dahs cok hizli akis olup bogulur diye. Bence drvam edin daha kucukmus bebeginiz.
ikizlerinannesi2985 Cansuukoosee ya ayınaçok takılmayın. bebek zorlanıyorsa değiştirin. ben de 4 aylıkken 3 numaraısna geçtim zorlanıyorlardı ama her bebek aynı değil. şimdi 6 aylıklar 4 e geçmem gerekiyor ama çok güzel içtikleri için değiştirmeyeceğim mesela. siz bebeğinizi gözlemleyin
Cansuukoosee iyilik80 bazen arada huzursuzlanıyor ondan olabilirmi diye düşünüyorm araştırıcam baklm, teşekkür dderm 😌
Brfar Merhaba benim. Bebegimde 3 ayina gircek ve 2 no denedik mama hep agzindan disari akti ve bogazinda kaldi
Serpil123-kzmz 6 aya kadar 1 numara kullandım sonra 3 numaraya geçtik..3 numara çok akıtıyor..sizin 1 kullanmanız gerekir 6.aya kadar