MandaLinaa Ay atağı gibisi gelmez diye düşündüğüme pişman ettiren bir atak. Ağlamadan durduğu maksimum 3 dakika. Anneye yapışık gezme, sürekli kucakta olmak isteme, uyku gerilemesi, uykuya direnme. Vallahi çok yoruldum. Sözde 5 gün kaldı bitmesine ama hiç umudum yok sanki huy edindi gibi geliyor 😞 08:00 uyanan kızım 04:00 uyanıyor ya
busrasilra14 MandaLinaa ayyy artik aticam kendimi asagi 🙄 6. Ay atagindan sonra ferahlarim dihe dusunmek istiyordum atagi dibine kadar yasiyoruz ama ben 8/9 ay atagina artikk hazir degilim 😪😪😪😩😩😩😩😪
iyilik80 MandaLinaa atwk falan hikaye bizim bebeler huysuz bence. Dun 24 saatte sadece 120cc mama yedi 😤
ilahiyatci_Mom MandaLinaa dördüncü ay atagını arar oldum bende en azından gece daha cok uyuyodu o zman suan geceleri beş dk uyumuyor o da mutsuz bizde ve daha coook başındayız üstüne dişi de cıkıyor cok zorlanıyoruz 😔😔😔😔
aggubebek Biz niye 6. ayda aynısını yaşıyoruz ‼️ bir de post açacaktım şimdi 😃 gerçi bizim problemimiZin kaynağı başka ama, sonuçlar aynı 😭
Btl-aybar MandaLinaa valla her atak zor bide 7 .ay atağı çekiyoruz hep huysuzluk bı kucakta durmama hep bir çığlık
Modanne Ay atağını dibine kadar yaşamış biri olarak 6. Ay atağı da çok kötüymüş 15. Günümz derken 8. Ay atağına hazır değilim 😓😓