gulse123 Esra_2020 ücreti ne kadar randövüyle mi gidiliyo adetin kaçıncı günü takılıyo çok soru sordum ama özelde 500 müş ücreti
Esra_2020 gulse123 devlet hastanesi ücretsiz adetinizin 3 yada 4 gunu takılıyor. Birer hafta ara ile iki tahlil istiyorlar.arayip gidiyorsunuz.aramak isterseniz telefon numarası.serdivan ketem aile planlaması 02642772852
Esra_2020 kubraanne erenlerden yilbasinda taşındı canim artik serdivan ketem binasındalar.bende randevu aldigimda ilk erenlere gittim kapatmislar sonra serdivana geçtim
gulse123 busra_54 randövüylemi gittiniz adetin kaçıncı günü takılıyo tahlil fln isteniyomu bilgi verir misiniz
Esra_2020 kubraanne taktirmak icin gittigimde serdivan keteme taşınmışti hemen oraya gittim taktirdim
busra_54 Ever randevulu normalde adetli iken gidiliyor gitmeden tahlil yaptirip gidiyorsun. Ben adetli değildim takılacağı gün adet olmuştum adet olmuyorsan da takılıyor yani . Ucretsizdi
kubraanne Esra_2020 randevu ile mi gidiliyor muayeneye falanda ben randevu almadan gidip taktırmıstım