Kader_oyku19 Merhaba! Bayanlar 12 günlük taze bir anneyim emziriyorum fakat bugün farkettim sol göğsüm sagdan daha büyük nedeni ne olabilir bide boyut boyle mi kalir acaba duzelmez mi? Küçük olandan da emziriyorum ama nedenini anlamadim
Sezenkumsal92 Kader_oyku19 her ikisnide emzirmeye dikkat ed o memeni sag birazda galiba sut fazla birikmeye baslamis yeni dogum yaptigimda cok zordu memelerim kafam kadar oldu hem emzirdi. Hem sagdim sutum iyiydi ve suan sutum stresten baya azaldi bnm de o memende fazla sut virikiyor demekki emzir
endegerlimoglumm Kader_oyku19 benimde sol gogsum küçük sağa göre. bisey oldu sandim korktum normalmis . dikisler için de. bol bol dinlen. ne fazla ayakta kal ne de uzun süre otur. mümkünse bol bol uzan yat. zamanla geciyo benim kirkim çıkınca tamamen iyileştim . şişlik de bi tane mi birinde mi var kaç tane şişlik. benim dikiş bitiminde vardı hafif şişlik dikisim düşünce şişlik de indi. hatta doğumdan sonra şişti hemsireye bakittim normal dedi
Kader_oyku19 Bide dikislerim hala agriyo sızlıyor zorlaniyorum ufacik bi şişlik olmus dikişlerimde bu kötüye mi işaret ilk doğumum tecrubesizim 🥺🥺
Sezenkumsal92 Kader_oyku19 bu soruna bor yanit veremiycem :( sislik blki oladabilir inanki bilmiyorm ustte kalsin gecmis olsun size
Sam15 Kader_oyku19 bendede öyle olmustu hafif bi şişlik vardı ama pek zorlanmadım hatta 5 gün sonra evi bile süpürmüş silmiştim🙏
endegerlimoglumm Kader_oyku19 sıkılma neden sıkılıypsun sabret göbeği de düşer elbet yakında 13 gün olmuş zaten az kalmıştır düşmesine