Tazeannesi Merhabalar kızlar gece kuşları size bir sey danışmak istiyorum oğlum tam 23 aylık eşim ikinci cocuk istiyorum diyo ama ben cok korkuyorum zor oluyor diyor herkes yaşım 30 eşim 38 yaşında bu arada
Gulsen4224 Tazeannesi arada bi 4 yaş olmalı bence zorlu oluyor bana kalırsa yine üstünden gelemem derseniz bekleyin az daha 🌸
Cicekimftm Tazeannesi 3 çocuklu anne olarak,tavsiyem lütfen bebeğinizi doya doya büyütün. Bir kardeşi olacağını algıladığı,onun için heyecanlandıgi yaşta olsun. Üst üste yapıp zorlamayın kendinizi ve bebeğinizi,gerçekten çok zor kolay değil.
Mirac_21032019 Tazeannesi aralarında 2 yaş olan anne sesleniyo.Bacım 2 sene daha bekle yoksa çok post açarsın benim gibi burda
Batigun AntiiSosyallKelebek yaş 31 bir kayıp var bir de kızım ben de tövbeliyim Allah isteyene versin insallah 😊
ipek39ela AntiiSosyallKelebek 28 yaşındayım 20 aylik kızım var, doğduğundan beri zorlamadi beni öyle ama şu son 1 aydır özellikle coook rahatım bu yüzden kaza falan olmazsa 2.yi düşünmüyorum allahin gücüne gitmesin 🙈😂
Tazeannesi Gulsen4224 doğana kadar oğlum 3 yaşında olur falan diye beni sakinleştiriyor ama içimde Bi korku var benim baya büyük Bi korku hemde
Tazeannesi Cicekimftm ahhh işte bende o yüzden istemiyorum yani korkuyorum oğlum cok kücük daha ister istemez hamilelik bebeğin kücüklüğü derken arada onu harcamak istemiyorum 🥺şuan bile inanın ağliyorum
Jutenya2020 Tazeannesi benimde oğlum kardeşi doğduğunda arada 3 yaş vardı ben yaş aralığının iyi olduğunu düşünüyorum hem oğlum kardeşi olunca 1 yaştan sonra beraber oynamaya başladılar ben iyiki öyle yapmışım dedim e tabi zorlukları var ama bence sizde istiyorsanız korkmayın derim bizim için iyi oldu böyle
Gulsen4224 Tazeannesi benim oğlum 2,5 Yaşında kızım 2,5 Aylık bana zorlu oldu birlikte büyür diyorlar ama zorluyor yinede istemeden oldu kızım yoksa bende beklerdim ki oğlum 4 yaşında olsun ama eşiniz istiyor demekki rabbim bi kolaylığını verir inşallah yine siz büyüteceksiniz sağlıcakla 🤭😊🥰
mom54546 Tazeannesi sen kendını hazır hıssetmıyorsa ısrar etmenın anlamı yok bakacak olan sensın sonucta dıkkat et korun sana demeden içine bosalır falan bence cocukların arasında 5 yas olmalı
Cicekimftm Erkeklere göre birşey yok tabiki. Ne kadar yardımcı olsalar da. Bin parçaya bölünen yine anne oluyor. Kızım 15 oğlum 11 yaşında ve 19 aylık kızım var şuan. Şuan bile zorlanıyorum ben. Azdaha büyüsün
Zeyzey2019_ Tazeannesi kaza olmazsa ilkinde jübilemi yaptım. Yani büyüdükçe zorlaşıyor benim kızım ki çoğunluk bebek aynıdır eminim. Herhalde 2. Yi isterse tek şartım eve yatılı bir yardımcı olur, yardımcı herşeyi yapacak ben çocuklarıma bakacağım. Kabul ederse 2 değil 4 de doğururum Allahın izniyle.
Bety Mom7856 maşallah bizimde 14 aylık 23 haftalık hamileyim bende. Bebeğiniz de yememe sorunu var mı bu aylarda bizimki baya geriledi yemesi hiç bişey yemeden kafasını sağa sola çeviriyor hayır demeye çalışıyor
Tazeannesi Jutenya2020 benim ilk hamileliğim cok zor gecti 5 aya kadar sürekli istifra aylarca mutfaga giremedim şimdi oğlum için herşeyi düşünüyorum yaş aralığı az olunca hersey birlikte yapıyorlar arkadaş okuyorlar ama yetememe korkusu da var benim
aminegunes24 Tazeannesi 25 yaşın dayım eşim 33 yaşında bir tene 2 buçuk yaşında 1 tane 9 aylık oğlum var zor oluyor bazen ama Allah bir kolaylık veriyor bence korkmayın
Tazeannesi aminegunes24 ya maşallah hayrılsı ömürler olsun içimden Bi ses korkma diyo ama Bi taraf hayır oğlun cok kücük sana ihtiyacı var diyo ☺️
mom54546 AntiiSosyallKelebek aynen oyle yurt dısındayım yalnızım esım sabah gıdıyo aksam helıyo evın herseyı benım sortımda tek cocukla zor ıkıyı asla dusunemıyorum
Duruuu Tazeannesi kafayı yemek istiyosan yap😁 kizim 3 yasina giricek ama bi 2-3 sene daha dusunmuyorum 😄😄 Özellikle kendini hazır hissediyorsan tabi.