Hafsa49nn Merhaba, hamileleğimin son ayında dişlerim sarardı ve şuan ne kadar fırçalarsam fırçalıyım geçmiyor benim gibi olan var mı acaba ya da beyazlatmak için bildiğiniz yöntemler var mı
Ayca_ogun1 Hafsa49nn benim çok diş kayıplarım oldu hamilelikte dislerime çok bakmama rağmen oldu malesef
Derincim2419 Hafsa49nn Ay o bendede oldu, doktor sebebini soylemisti ama unuttum simdi walla, duzeltmek icin deli gibi hergun ugrastim, cok sukur gecti
Bilgemayse Hafsa49nn kalsiyum takviyesi diş kayıplarını önlüyor. Osteocare içmiştim ben , şimdi emzirirken bıraktım dişlerim sızlıyor emzirme doneminde çok kötü oldu😭
bertn Hafsa49nn benim eşim in de dişlerinde sigaradan dolayı ciddi sararma vardı gratisten kahve lekeleri çay lekeleri ve sarı lekeler için bi dış macunu aldı başta bende ciddiye almamıştım düzenli şekilde bir ay fırçaladı çok ciddi fark oldu hatta geçti beyazladi diyebilirim
Derincim2419 Hafsa49nn Domestosu aldim😭 kulak pamuguna minik bir damla koydum, guzelce yedirdim, sonra tabi hemen beyazladi, ve duzenli olarak gunde 2 defa fircalama ve sonra listerin kullandim kurtuldum😅
Hygge Derincim2419 Afedersiniz yemiyorsunuz bizi değil mi bak nedense bir dişime deneme isteği geldi 😅 Ama denemem ya yine de çok tehlikeli 😂
Derincim2419 Hafsa49nn yorum yapmam🥶 ben asiri takintiliyim dis konusunda, 32 disimde hic bir tane bile leke olmayacak, onun icin herseyi yaparim, ama eminimki beyazlatmada ayni sekilde zararli, cunku bir kere yapinca hep yapmak gerekmis