Momm12 Sütüm çok tazyikli geliyor kaç kere bogulur gibi oldu 😔 birde bazen kusmugunda oluyor zor zor nefes alıyor çok korkuyorum siz böyle nefes alamıyor gibi olunca ne yapıyorsunuz ne zaman geçecek bu yatağına koyup bişe yapamıyorum kusar da yanında olamaz sam diye 😔😔bebeğim 2 aylık
Yelda35 Momm12 yan yatır canım birde reflü yatakları var ondan al. Emzirdikten sonra hemen yatırma gazını mutlaka al
Ygz Momm12 reflü yatağı alın veya reflü yatağı gibi eğilimli yapın. Kafası yüksekte olsun belini destekleyin.
Eda0798 Momm12 bizde 2 aylığız ve aynı problemi bizde yaşıyoruz doktorum öyle bir durumda bebeği karnımda baş aşşaşı pozisyonda çevirip sırtına vurmamı söyle bende denedim ve hemen düzeldi aklında bulunsun
Momm12 Eda0798 evet bende araştıra araştıra bunu buldum ama o anda aklım gidiyor 😔 ne zaman geçer acaba
Msbebek Momm12 iki kaşının ortasını ovalar büyüklerim hep bende.oyle yapıyorum çok tıkanır gibi olursa yüz üstü koluma yatırıp sırtına vuruyorum canım
Kendincebiri Momm12 bebeğinizi biraz dik emzirmeye çalışın tazyik hissettiğiniz an ağzından çekin göğsünüzü parmak ucunuzla göğüs ucuna hızlıca dairesel hareketler yapıp sütü sakinleştirip tekrar verin . Ve sürekli yan yatırın belini destekleyerek ben hafif yüksek yastıkta kullanıyorum
Msbebek Momm12 bence baya işe yariyo genelde çevremde herkes yapar dene emerken tıkandığı an iki kaşının ortasını ovuyorum hemen duzeliyo herkes yapiyo bide tanıdığım
monalissa Momm12 bizde iki aylığız, emerken boğulunca ters çevirip sırtına hafif vuruyorum, beşikte uyurken de reflü yastığıyla yan yatırıyorum
monalissa Momm12 6 yıl önce ilk bebeğimde almıştık, sevi bebe markası, şimdi hatırlayamadım ama internette, trendyolda filan vardır, yorumları okuyarak alırsanız daha güzel olur 🌺