ilosasell İyi akşamlar herkese Bu yaz Bi tatil planımız var inşallah gerçekleştirebiliz 😂 Otel yada villa önerisi olanlar var mı? Daha önce gidip memnun kalan anneler ☺️ Çok uçuk fiyatlı olmayan temiz makul bildiğiniz yerler oteller villalar önerilere açığım
shkkrc ilosasell Antalya Kalkan’da villa tatili yaptik.Çok memnun kaldim,fiyatlarda uygundu. Çocukla çok daha rahat edersiniz otele göre Fethiye Kayaköy taraflarındada güzel villalar var bakabilirsiniz.
Medusafer ilosasell biz fethiyede yaşıyoruz hem otelimiz var hem villalarimiz bence çocuk da varsa kesinlikle otel tatili ben hayatta yemekle bulaşıkla bilmem neyle uğraşmak istemem villa tatilinde genelde erkekler çok rahat ediyor ama bence kadın için çok zor tabiki kişiden kişiye değişir ama ben asla uğraşmak istemem hersey önüme hazır gelsin isterim
ilosasell shkkrc villa bizcede daha rahat olacak gibi sadece yemek konusu biraz sıkıntılı olur diye otelide düşündük
Yagizkerem shkkrc ya hangi siteden aldınız acaba? Bizimde 4 5 bin civarı bütçemiz varda. Uygun bi yer bulamadım malesef
Yagizkerem GulAkkaya ya hangi siteden aldınız acaba? Bizimde 4 5 bin civarı bütçemiz varda. Uygun bi yer bulamadım malesef
Gzd3264 Bizimde düşüncemiz var fakat bizim arkadaşlar geçen villaya gittiler rahat rdememişler çocuklarla yemekti havuz korumasıydı bence kesinlikle otel herşey ayaklarımın altında 😊
shkkrc Yagizkerem biz mart ayı gibi villasepetinden aldik ama bir hafta sonra fiyatlar artmaya basladi 4600 oldu biz aldiktan sonra erken rezervasyon yaptirmak önemli birde eylül sonu gibi bakin uygun olursa size fiyatlar yine düsüyor
Beyzza İkisi ortası 😂 apart otel buldum bi tane bahçeli odasına mutfağı var odaya kahvaltı servisi de var ayvalıkda
ilosasell Medusafer evet bende bu yüzden otel istiyorum ama pandemi dolasıyla villa sakin olur kimse olmaz diye o yüzden düşündük diğer gibi direkt otel