Ruveydaa98 BeyzaLivaLeyla aynen benimde aynı slepyy kullanıyorduk hep altı kırmızı olurdu şimdi baby turcoya geçtim çok şükür iyi
Ruveydaa98 Merve-HanifeDuru doktorum fucidin ve ismini hatırlamadığım bir krem vermişti o ikisini karıştırdım sürdğm ve her 4 saatte bir altını değiştirdim artık yanık gibi olmuştu pişiği ve ıslak mendille silmedim pamuk ve suyla temizledim sudocrem de iyi yatıştırıyor dönüşümlü olarak sürmüştüm kremleri ve arko nem eski tüp kremler var dışı koyu yeşil olan oda çok iyi geldi
Edalikuzusu Merve-HanifeDuru ben burada öneri olarak görmüştüm lansinoh göğüs ucu kremi sürdüm ben yarım günde mucizevi bi şekilde iyileşti pişiği çok kötüydü iki sefer sürdüm hemen iyileşti ☺️
Rabiacelebi Merve-HanifeDuru meraba canım sudocream krem çok gzel bide slinyöntem ekmeğe sürülen yağlar varyaa onu sür kizarlikligininfaln alıyor çişini yaptığı zaman falanda teninden kayıp gittiği için pişik olmuyo bide ben sarı kantoron yağını kullanıyorum çok iyi oluyor
Rabiacelebi Altını sürekli yıka mikroplar ölsün bir süre geceleri bez bağlama yatağına Alez ser poşet ser yatak islanmasin serpet kalsin alti
zeynep_2020 Popsunu silmeyin bezi aldıktan sonra duru Su ile yıkayın sabun faln vurmayın belliki hassas cildi benim doktorumda sabunu ıslak mendili bir dönem bırak hassas tenli demişti sonrada hangi pişik kremini kullanıyorsan onu sür genelde sabunsuz yıka