minikannesii 13 aylık hala sünnet yaptırmadım artık tamamen büyüyünce mi yaptırmalıyım 7 8 yaş filan yük gibi valla bebekken istedim prematüre doğdu kıyamadım
Ecrinbzkrt minikannesii cnm suan yapmazlar belırlı ay ve yaş aralıgında yapıyor doktorlar ama ıstersen danıs bu yasta zorlanırsın bence kendını ıyıce bılgın o zaman yaptır
Aliferman minikannesii ben dün yaptırdım ve evde yaptırdım 19 aylık oğlum iyiki de yaptır mısın içinde enfeksiyon varmış hiç anlamadık olduktan sonra ağrısı oldu fitil koydum hamdolsun şimdi oynuyor koşuyor hiç olmamış gibi ne kadar erken o kadar iyi bence Geç bile kaldım
ErimEfe 2 aylıkken yaptırdım.. O kadar rahat bir süreç geçirdikki.. Doktor bize ya 6 aya kadar yada 6 yaşından sonra demişti.. Ya anlamayacak yada bilincine varacak.. İlk oğlumu da 5 aylıkken yaptırmıştım..
minikannesii @ErimEfe evet yeğenim de 40ı çıkar çıkmaz yapıldı hiç hissetmedi bende isterim oğlumda ama küçük doğdu bi de pandemi çok yoğundu cesaret edemedim hastane ortamına sokmayı
ErimEfe minikannesii bizde hastanede yaptırmadık.. Anestezi alsın ameliyat ortamına girsin istemedim.. Çocuk cerrahi özel muayenesinde lokal anestezi ile yaptırdık..