Kagansmother Bebeklerde oral dönem ne zaman bitiyor acaba her şeyi ağzına götürdüğü için sürekli oyuncakları falan dezenfekte etmekmzorunda kalıyorum hadi oyuncaklar neyse hep aynı yerde ama kumanda ateş ölçer tarak aklınıza ne gelirse ilk önce ağzına götürüyor cok normal tabi bebek daha oral donemdeymis ağzıyla keşfediyorum falan filan daha kaç ay böyle gidecek tecrübeli anneler bi deyin bana valla diken üstündeyim kaşla göz arasında oluyor olanlar 😅
Gzde07 Kagansmother kaç aylık bebeğiniz benim kızım da bir yaşına iki haftası var hala aynı ne bulursa ağza🤦🏻♀️
Bebegim_28 Kagansmother ben araştırırken 18 24 ay diye okudum ama hiç çevrem de herşeyi ağzına götüren 1.5 2 yaşında bebek görmedim, genellikle 1 yaşından sonra bırakıyorlar yani yeğenim öyleydi 🤷♀️
Zhnce Kagansmother benimki hic yerden birseyi alip agzina atmadı şimdi düşündüm de ben o dönemi yasamamisim hayret ettim 🤔🤔
Mom987 Kagansmother Ortalama 2 yaş yaşında bırakacağını sanmam 1.5 yaşında artıyor çünkü ama yerden bir şey almamıştı oğlum oyuncaklara bakardı daha çok
dontsleppyunhappy Kagansmother ayyy çok yorucu, ben dezenfekte etmiyorum yaaa. Hiçte aklıma gelmedi şimdi. Sadece oyuncakları atıyor agzına. Tabi çoğu şeyi kaldırdığım için. İşte masayı sandalyeyi yemeye çalışıyor. Birde kapı ve kalorifer borularını, aslında evimizi yiyor. Hangi birini dezenfekte edeyim 😿
AliEmir1103 Kagansmother mikroba da ihtiyacı var annesi napalım🤷🏻♀️ 15.5 aylığız sitenin önünde top oynayan çocukların topunu ele geçirip ısırmışlığı var kriz geçiriyordum😒 Allah a emanet zor dönemler vallahi
Yoncalya Kagansmother oral dönem 0-18 ayı kapsar (kesin bilgidir) daha sonra libido anal bölgeye geçer. Tuvalet tutma bırakma süreci başlamış olur.
nneslihan Kagansmother keşke tek kumanda, ateş ölçer falan olsaydı parkeler, petekler, camlar aynalar her yere dilini atıp gezdiriyor 🥲
Melankoli Kagansmother 2 yaş veya bazı çocuklarda dişleri tamamlanana kadar sürüyor. Ben ilk aldığımda temizlemek dışında hiçbir şeyi dezenfekte etmiyorum. Bağışıklık sisteminin gelişebilmesi için sürekli maruz kalacağı bakterilere de ihtiyacı var bünyesinin bağışıklık kazanabilmesi için.
Burcu35 Kagansmother 2 yaş civarı tamamen bitmişti sanırım. 1 yaş sonrası kumanda, ateş ölçer, ayakkabı, terlik vs gibi şeyleri ağzına götürmüyor ama yinede çoğu şeyi ağzına götürüyordu oyun hamuru gibi mesela 2 yaş sonrası iyice kavradı sonrada bıraktı😊