ayberkhakaninannesi Bebeğim 3 aylık mama veriyorum anne sütü almıyor su vermelimiyim sizce? Yoksa daha erken mi?
Polikistikannee ayberkhakaninannesi Her mamadan sonr 1 cay kaşığı su verebilirsiniz. Mamanin içindeki su ihtiyacını karşılamıyor çünkü susuz kalmasin yavrum
htceee98 ayberkhakaninannesi doğduğundan beri az da olsa çay kaşığı ile hep verdim şuan 6.aylik ve sadece anne sütü hiçbir sıkıntıda yaşamadık çok şükür
ayberkhakaninannesi Biz Almanya da yaşıyoruz doktor gerek yok dedi mama da ki su yeter bebeğe dedi. Ama hava sıcaklığı ne zaman 35derece olursa o zaman verebilirsiniz dedi. Bende ikilemde kaldım versemmi vermesemmi?
Bebegimm1 ayberkhakaninannesi ben dogdugundan bu yana veriyorum doktor ve hemsire ver dedi saglik ocagina da sordum vermelisin dedi su vermeye unuttuğum oluyordu kabız ve agız ici dudaklari kuru kaliyordu her mamadan sonra kaynamis ılımış sudan cay kasiginda veriyordum
Reyhanbal ayberkhakaninannesi anne sütü ya da formul süt(mama) içen bebeklere 6 ay su önermiyo doktorlar. Ek gıdayla birlikte su verilmeye başlanıyo
Gunes55 ayberkhakaninannesi agzi temizlensin diye bi kac 2 3 ck kadar su verdik biz. Drumuz da verin demisti.