tospikannesi2101 Evett sıra bize geldi☺️☺️ Emzirirken aşı olan arkadaşlar bakabilir misiniz herhangi bir yan etkiyle karşılaştınız mı?
Goktug-42 tospikannesi2101 bana sıra geleli cok olmuştu ama bebeğim 5 aylık emziriyorum olsam mı olmasam mı lararsız kaldım 6. Ayını bekliyorum
tospikannesi2101 Sltn01 yaa hangisini oldunuz aman her kafadan bi ses çıkınca insan şaşırıyor valla bende perşembe randevu aldım olacagım Allah izin verirse bebeğim 10 aylık ☺️
BugraCan27 tospikannesi2101 randevu nasıl oluyor yani sıra bize gelince arıyorlar mı yoksa bizim mi aramamız gerekiyor bu süreç nasıl ilerliyor acaba
Duygusuz BugraCan27 182 den ya da mhrs den randevu alıyorsunuz hastaneye alır gibi aile saglıgı merkezinde yada özel ve devlet hastanelerinde
tospikannesi2101 BugraCan27 ben e nabızdan aldım canım hemen bu akşam bile vardı ama perşembeye aldım😃
Duygusuz tospikannesi2101 bende olacagım pazartesi ye randevu aldım. Halam oldu emzirirken ve bir ögretmen arkadasım sadece az kol agrısı yapmıs ikisinde de o da normal
tospikannesi2101 Duygusuz Hayırlısıyla geçmiş olsun şimdiden canım ☺️ evet kol ağrısını herkesten duyuyorum normal galiba eşimde de bi gün oldu geçti sonra..
Menzilay Mrblar bende kararsidim dun vuruldum sinovac cin Asisi emziriyorumda kol agris oldu 1gun yan etkisi insaallah birsey olmaz sifa versin rabbim hepimize🤲😉
tospikannesi2101 Menzilay Merhabalar ☺️ Çin aşısı biontech diye biliyorum ama genelde sadece kol ağrısı oluyormuş zaten
BugraCan27 tospikannesi2101 emziriyormusunuz peki birde hangisini olacaksınız benim kafam çok karışık
Saadet18 Benimde oğlum 3 aylık emziriyorum aşı konusunda çok kararsizim bi sürü doktor dinledim aşı vurulmasından yana çoğu ama işte annelik dürtüsü bi zarar gelir mi bebeğime korkusu var bende 🤷♀️
tospikannesi2101 Saadet18 Hıım evet korkuda oluyor ister istemez herkesin kendi kararı elbette ama covid olmaktan iyidir annelik iç güdünüzü dinleyin öyle karar verin bence🥰
Menzilay tospikannesi2101 çin Aşısı sinovac cnm saglikocaginda vuruldum darisi size olun kurtulun soru işaretlerinden derim🤗