Asiyetr 10gün önce doğum yaptım dikişlerim berbat acıyo oturamıyorum gidip gelen oluyo dinleyemiyorum mecbur hep baskı oluyo dikişlere bu yüzden iyileşmesi gecikiyo zeytinyağı sürünce iyi gelir diyen cok teyze oldu doğrumudur yapan varmı
endegerlimoglumm Asiyetr bi zahmet gelenler de anlayış göstersin. 5 dk yanlarında dur daha sonra odana geç dinlen. ne kadar çok uzanıp dinlenirsen o kadar çabuk iyilesirsin. n zeytinyağıni hiç duymadım sen doktordan başka bisey işte. suya oturmak rahatlatıyor diyolar deneyebilirsn istersen
Ugggg Asiyetr kantoron yada zeytin yağı sur duştan sonra fon makinası tut sana tavsiyem misafir kabul etme ve hapsurup öksürmeye çalış tut demiyorum ama toz vs. Uzak dur dikişler fena aciyo ozaman eğer ödemin varsa türü evin içinde benim ayak bacak felaket sismisti
Sezenkumsal92 Asiyetr hametan krem iyi geliyor ve de batikonlu sicaga yakin ilik suya otue yada dikislerine surebiliyirsan sur kuru kalmasi cok onmli bnm de az olmasina ragmen cok zorlandim 3ay oldu halen agrir bazen
hmrvkara Asiyetr sürekli pansuman yap sargı bezi kullan ve anestol krem var uyuşturucu onu kullan bi kaç saat rahatlatıyo sonra tekrar sür 😌
tatlisert Asiyetr her tuvalteteen sonra batikonla temizledim agrısı çok olunca doktorum 2 krem verdi sabah ve akşam sürdüm bikaç güne agrısı geçti
Aysegul00 Asiyetr tavsiyem hiçbirşey sürme sabun bile sürme yapanlar var tehlikeli belli bi süre sonra geçicek sabret sadece kaynadığı için de ağrı yapar
Ahsen2019 Asiyetr benim birkaç dikişim açılmıştı kantoron yağı kullandım geçmişti , ağrılara da iyi geliyor