Selimustafa Biontech mi sinovac mı vurundunuz. Oğlumun doktoru sinovac vurunmani öneriyorum dedi. Kafam karıştı
daisybebek Selimustafa devlet hastanesine gitmiştim Bana vurmadılar halen net bilgi yokmuş, sağlık ocağındaki doktoruma sordum vurunma bekle dedi
bebekhikayesi_1 Selimustafa benim 6aylık kızım var bugün dr randevumuz vardı ben sordum çok net bi şekilde biontech yaptırmanızı öneriyorum dedi. Emzirmeyi de kesmeyecekmişim bebeğe antikor geçsin diye.
Selimustafa daisybebek Bizim doktor da konuyla ilgili bı arastirma yok ama hocalarımız öneriyor özellikle sinovac tavsiye ediyorlar dedi
Umay123 Biontech in emziren ve hamile kadınlar üzerine testi yokmuş o yüzden önermiyorlar. Çin açısının zararı yok onu olun diyorlar. Ben olursam Çin olacağım
htceee98 Selimustafa banada hemşire sinovac dedi ailesine de onu vurmuş bende sıram geldiğinde sinovac olucam
[silindi] Ben de sinovac düşünüyordum ama şu an bazı ülkeler sinovac a onay vermiyor o yüzden giriş çıkış yapılamıyormuş, DSÖ ne zaman sinovacı onaylar bilmiyorum, bu yüzden biontech olacağım
Nuraky Selimustafa ben olursam sinovac olurum ama erteleyebildigim kadar Ertelicem kafalar karışık eşim bayramdan sonra vurulalim diyo