Rabia34 Merhaba. 21 aylık bi kızım var 4 gundur ishal günde 5 kıyafet degıstırıyorum. İlk defa böyle bısey oldu su gıbı geliyor ve asırı kötü bi koku var ne yapabılırim neden olmus olabılır yardımm lutfen..
Minikprenses5481 Rabia34 dis cikario olabilirmi acaba bnm kizmda bi donm oldu gunde 6kere yapti 2 gun surdu baktm dis cikti ardndan muz verebilirsn patatteshaslayip verebilirsn ama uzun sureli olursa doktora gotur cnku vucut su kaybedeblr gecms olsn cnm
Mom356 Rabia34 salgın var o yüzden 18 aylık kızım aynı anlattığın gibi burda tavsiye ile sade soda 3 yudum içirdim kesti şu an olmuyor dene istersen anında kesiyor
kubra2608 Rabia34 benim kızımda olmuştu salgın vardı çok su kaybetmişti serum takıldı ilaç kullandı öyle geçti sizde hastaneye gidin bence
Evrim1906 Rabia34 kötü koku varsa üsütmüş olabilir hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bu havalar hasta ediyor
Baldantatli Rabia34 canim benrim bebemde de vardi hemen dr a gorur engeksiyon kapmis bebem ust solunum yolu dedi antibiyotik baslsdi
nur-nr_123 Rabia34 3 günden uzun sürerse doktora git cnm bana doktorum muz ve su ver bide bulgur ver dedi ateş kusma olursa hiç bkleme.gel dedi
Havva61 Rabia34 aynı durumda benim bebegimdi günde 4 kez yapıyordu ve sızdırıyordu ve çok yoğun kötü bir koku vardı iştah falan kesilmişti doktora gtrdüm denflor diye bi toz verdi suya katıp verdim çok şükür düzeldi eski haline döndü bi doktora görünün