Hakcjrks Kızım 13 aylıkken adımlamaya başladı mutfaktan salona falan yürüyüp geliyordu geçen hasta ateş ishal oldu 1 gün hastanede yattı eve geldik hiç yürümüyor sürekli emekliyor tay tay bile durmuyor acaba geçici mi çok üZülüyorum
Gamzeburkan Hakcjrks hiç düşüp korktumu bizimkide bir dönem düşüp bir süre yürümemişti sonra geçti sizinkide öyle olabilirmi diye düşündüm
mechule Hakcjrks hastanede yatmış olması etkilemiştir çocuklar çok hassas her şeyden etkilenebiliyorlar. Ya da düştüyse o yüzden de olabilir. Benimki de yürüyordu yavaş yavaş düşünce bıraktı üstüne düşmedim biraz unutsun diye sonra baştan başladım cesaretlendirdim şimdi koşturuyor maşallah ☺️ Merak etmeyin geçicidir
Gocicim Hakcjrks gecici merak etmeyin bi hafta on gune duzelir maksimum o da simdi hali yoktur biz bile nasi oluoruz ona da agir gelmistir
Gocicim Hakcjrks her gun kemik suyu bi gun arayla kiyma verin toparlasin kendini muz kivi cilek c vitamini almis olur
Selin01- Vücut direnci düşmüş güçsüz kalmış annesi toparlayınca tekrar yürür endişelenme biz büyükler bile hastalanınca iyilştiğimiz halde halsiz hissediyoriz onların canı ne ki