Deletedmom115 Hnfkskn Ben kullandım canım 2. Aydan 7. Aya kadar aldığım en güzel şey diyebilirim çok işime yaradı geceleri bazen yatmadığı zamanlar bile ona koyup yatırdım gündüzleri de aynı şekilde.
KuzeyiinAnnesii Hnfkskn kesinlikle aldığım ve memnun kaldığım hatta kaldırıp sakladığım tek ürün elim ayağım olmuştu 6. Ayına kadar kullandım
Yasela Hnfkskn 15 kıloya kadar kullnılıyor baby plus hem mama sandyesı oluyıe e vevekte 800 tl -200 tl hedıye cekı vR paZara kadar alırsan
Deletedmom115 Yasela Emin misiniz 15 kilo olduğuna maksimum 10 kiloya kadar taşıyor ayrıca şuan e bebekte 600 tl 800 tl olamaz o salıncak. Ben 7 ay önce 650 tl ye almıştım. Hnfkskn Evet biraz zorladı ama 7. Aya kadar idare etti sonrası zaten çökerdi
Hnfkskn Deletedmom115 bende istiyorum da kararsız kaldım 2. Aydayız bizde sallanmaya alıştık yoksa uyumuyoruz
Yasela Deletedmom115 agısyostan berı takıp ediyorum 799 TL şuan hedıye çeki vsr 200 TL syrıca özelliklerınde öyle yazıyır
Deletedmom115 Hnfkskn Tabsiye ederim kademeli zaten sallanma özelliği yani gidip yerinde görün bence sizde begenirsiniz. Şimdi baktım e bebekte 600 tl bende dediğim gibi 7 ay önce 650 tl ye almıştım şuan fiyatı gayet iyi.
Deletedmom115 Yasela Aynı ürüne mı bakıyoruz acaba e bebeğe tekrar bakın 599 tl şuan kilo da maksimum 10 kilo
Yasela Deletedmom115 ben salllanan mama sandalyesını diyorum baby plus hem mama sandalyesı hemde salıncak müzik vss var otomatık sallanıyor