Ahahakb Bebeğim daha 35 günlük gribe yakalandı ve burnunda tıkalı ememiypr bile ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun
Nefeshiramm Ahahakb ya üstte kalsın diye yazıyorum bilgim yok ben çok korkuyorum hastalancak diye 33 günlük daha nasıl farkettin iz hep diyorum hasta olcak ama ben nasıl anlayacam
uzgunkiz Ahahakb doktora sor. Burnunj devamlı açman gerek büyük bebeklerde ama seninki çok küçük. Serum fizyolojik ile devamlı açman gerek
Bebegimm1 Ahahakb 6aylik bebegim ilk kez grip oldu burnunu surekli temizleyin ben otribebenin setini kullanıyorum calpol verdim 1kez aşırı huysuzdu bugun 4.gün şükür atlattık ama bu seferde bana bulaştı maske kullanın mutlaka kendiniz🤦♀️🤦♀️
Babe Ahahakb cok kucuk oldugu icin doktora gitseniz de ilac vermez.Burnunu surekli temizlemelisiniz.Burun aspratoru edinin serum fizyolojikle surekli temizleyin.Terletmeyin
Nefeshiramm uzgunkiz bilmiyorum ya bide köye geldim 3 gündür Bi rüzgar Bi ter ay delir em korkudan hasta olcak diye gece desen ayrı Bi sıkıntı Bi elim odada klimanın kumandasında Bi eşim pencere de oda ısısını ayarlayacam diye sabah kadar bir oradayım Bi burda
uzgunkiz Nefeshiramm oda sıcaklığı 17-18′lere üşür. 22′lerde üşümez. 23-24-25-26 ideal sıcaklıklar ztn